+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Intercedent Techniek Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Timing is groot in uitvoerend werk. Als intercedent verbind jij flexkrachten aan een mooie baan in o.a. elektrotechniek en werktuigbouw. Denk hierbij aan functies als constructiebankwerkers, lassers en elektromonteurs. Je taken zijn daarnaast: o Talent spotten en binden aan Timing o Je zorgt voor het administratieve proces omtrent de bemiddeling van de kandidaten o Kandidaten begeleiden in het sollicitatieproces o Commerciële activiteiten zoals het pro actief aanbieden van kandidaten aan klanten en prospects o Klanten en collega’s adviseren over het recruitmentproces

Wij bieden:

Als intercedent techniek bij Timing ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse invulling van vacatures en bedenken en uitvoeren van wervingscampagnes. Dit doe je door het proactief bewerken van de arbeidsmarkt via o.a. social media, en jobboards. Je stapt zonder problemen bij bestaande klanten naar binnen en helpt met aanhaken van nieuwe klanten. Jij helpt onze klanten graag aan de juiste elektrotechnici en metaalbewerkers. De kanalen die je hiervoor bij Timing gaat gebruiken, reiken tot ver buiten onze landsgrenzen. Via wervingskanalen in heel Europa vind je kandidaten, die jij nog eens filtert op de eisen bij de vacature. Is een goede kandidaat toch onvoldoende match bij de vacature, dan vind je het een uitdaging om voor de kandidaat andere bedrijven te benaderen. Zo helpen we gewillige professionals altijd aan een baan en onze bestaande en nieuwe klanten aan professionals.

Wij vragen:

Jij bent pro-actief, als het bij A niets wordt, sta je meteen in de startblokken om aan te kloppen bij B. Je bent dienstverlenend en hebt commercieel inzicht. Je kunt een functie met veel verantwoordelijkheid verwachten, waarbij dynamiek voorop staat. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team binnen de techniek. Nu dan nog de harde eisen: o Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
o Handig met MS Office en social media;
o Het is top als je affiniteit hebt met de technische markt maar geen must;
o Fulltime beschikbaar, 32 uur per week is bespreekbaar;
o Rijbewijs B Kom je zelf uit elektrotechniek of metaalbewerking en twijfel je of je hier wel commercieel genoeg op aansluit, kom dan toch eens babbelen!

Waar ga je werken:

Al meer dan 25 jaar is Timing Uitzendbureau dé HR specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Dit doet Timing inmiddels met maar liefst 900 medewerkers. In onze MKB teams merken we de voordelen van een groot bedrijf, maar werken we prettig als een klein zelfstandig team binnen een grote club.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in