+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Praktijkondersteuner GGZ Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.950 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de geestelijke gezondheidszorg als praktijkondersteuner GGZ in een levendige gemeenschap met diverse culturen. Hier bied je zorg aan asielzoekers met unieke behoeften. Werk nauw samen in een eerstelijns zorgteam, waar je patiënten met psychische problemen ondersteunt. Je speelt een sleutelrol in het bieden van integrale zorg, waarbij je zowel klinische taken als het verbeteren van zorgkwaliteit oppakt. Geniet van de mix van stedelijke voorzieningen en natuur, met uitstekende bereikbaarheid naar omliggende steden. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

In deze dynamische omgeving met diverse culturen levendige gemeenschap, pas jij als praktijkondersteuner GGZ je vaardigheden toe en maak je een positieve impact. Jij biedt zorg aan asielzoekers met unieke behoeften en uitdagingen.


Jouw nieuwe baan

Als POH-GGZ in de regio Hoofddorp ben jij een essentieel onderdeel van het eerstelijns zorgteam, waar je patiënten met psychische problemen ondersteunt en begeleidt. Je werkt nauw samen met huisartsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals om een integrale benadering van zorg te bieden. Jouw taken omvatten onder meer het voeren van triagegesprekken, het bieden van kortdurende begeleiding en psycho-educatie, en het coördineren van eventuele doorverwijzingen naar specialistische zorg.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten met psychische klachten en speelt een cruciale rol in het identificeren, beoordelen en behandelen van deze problemen. Door middel van het "stepped care" principe werk je eraan om zorg zoveel mogelijk in de eerste lijn te geven en alleen te verwijzen naar specialistische tweedelijns zorg indien noodzakelijk. Hierbij houd je rekening met de individuele behoeften en achtergronden van patiënten, waaronder de diverse culturele achtergronden van de lokale gemeenschap.

Naast je klinische taken ben je ook betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van behandelplannen en protocollen, waarbij je een actieve rol speelt in het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je bent flexibel en veerkrachtig in een dynamische werkomgeving en kunt effectief omgaan met de uitdagingen en veranderingen die zich kunnen voordoen binnen de regio Hoofddorp.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt als praktijkondersteuner in een stad die bekend staat om zijn moderne uitstraling en levendige sfeer. Gelegen in de groene omgeving van de randstad, biedt deze locatie een ideale mix van stedelijke voorzieningen en natuur. Je werkt in een diverse gemeenschap waarin je te maken krijgt met verschillende culturen en levensgewoonten. Daarnaast profiteer je van een uitstekende bereikbaarheid met goede verbindingen naar steden als Amsterdam, Haarlem en Leiden.


Wat breng je mee?
  • Minimaal een Hbo-opleiding en ervaring in een vergelijkbare functie.

  • Kennis van verschillende culturen en levensgewoonten.

  • Beheersing van de Engelse taal.

  • Vaardigheden zoals cultuursensitief werken, luisteren, oordeelsvorming, geduld, flexibiliteit, creativiteit, gastvrijheid, zelfstandigheid en mentale veerkracht.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 - 38 uur per week. Je ontvangt een salaris tot maximaal 4.950 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in