+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Amstelland Zorg

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.783 - € 4.950 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij Medisch Centrum Molenweg krijg je de kans om belangrijk werk te doen voor de mentale gezondheid van mensen. Als Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg help je patiënten met psychische klachten. Je praat met ze, stelt diagnoses en biedt behandelingen aan. Je werkt in een team van zorgverleners en kunt samenwerken met collega's in twee praktijken. Ook zijn er leuke bedrijfsuitjes. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

POH-GGZ Medisch Centrum Molenweg (Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg)

Wil jij een cruciale rol spelen in het ondersteunen van de mentale gezondheid van patiënten? Bij Medisch Centrum Molenweg krijg je de kans om als Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) aan de slag te gaan. Dit doe je in een tot twee huisartsenpraktijken die zijn gevestigd in het centrum en nauw met elkaar verbonden zijn.

Als Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) vervul jij een belangrijke rol in het ondersteunen van de mentale gezondheid van jouw patiënten. Jouw takenpakket zal bestaan uit het voeren van gesprekken met patiënten die last hebben van psychische klachten, bij de patiënt thuis of op de praktijk. Beeldbellend of fysiek. Jij brengt de psychische problemen van de patiënten in kaart en stelt de eerste diagnose. Daarnaast biedt jij kortdurende behandelingen aan. Jouw bevindingen en het door jou opgestelde behandelplan rapporteer je aan de huisarts.
In de gesprekken met patiënten bekijken jullie de mogelijkheden die het sociaal domein en e-health bieden.

Waar ga je aan de slag?
Medisch Centrum Molenweg is een gezondheidscentrum waarin verschillende zorgprofessionals nauw met elkaar samen om de 12.000 inwoners van Amstelveen Noord de beste zorg te bieden. Binnen het medisch centrum zijn drie huisartsenpraktijk, een fysiotherapeut en een apotheek gevestigd. Het aanbieden van professionele en laagdrempelige zorg dichtbij staat centraal binnen het centrum.
Voor een tot twee van de huisartsenpraktijken ga jij aan de slag. Indien je voor twee praktijken zal gaan werken, zal je ook deel gaan uitmaken van beide praktijkteams. Dat betekent dubbel zoveel collega’s en bedrijfsuitjes voor jou. In jouw functie zal je nauw samenwerken met jouw collega’s POH-GGZ uit het centrum


Gevraagd

Je hebt een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige of POH-GGZ. Daarnaast staat het centrum ook open voor psychologen met ervaring in consultvoering. Ook breng je mee:
  • Samenwerken met anderen is voor jou geen probleem en jouw communicatie is effectief.
  • Je bent in staat om je werk zo efficiënt mogelijk in te richten en je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende omgevingen.
  • Jij staat voorop in de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en denkt graag mee over hoe we de zorg voor mensen met psychische klachten kunnen verbeteren


Aanbod

Medisch Centrum Molenweg is opzoek naar twee praktijkondersteuners GGZ voor 8 tot 32 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Huisartsenzorg, afhankelijk van jouw werkervaring. Zo kan je rekenen op:
  • Een brutosalaris van € 3.783,00 tot € 4.950,00 op basis van een 38-urige werkweek (schaal 8).
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% die je in december uitgekeerd krijgt.
  • 190 vakantie-uren per jaar op basis van een 38-urige werkweek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in