+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een team in een magazijn. Je zorgt elke dag voor de logistiek en de goederen die weggaan. Je helpt ook met het voorbereiden van werk en het kiezen van orders. Je kijkt hoe het werk beter kan en helpt je team. Je werkt in ploegendienst. Het bedrijf is groot en werkt met techniek. Je krijgt een baan waarin je veel kunt leren en groeien. Je werkt in een leuk team en hebt de kans op een vast contract. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren magazijnmedewerker, steek je graag je handen uit je mouwen en vind je het leuk mee te denken?

Samen met collega's van het magazijn draag je dagelijks zorg voor de logistieke processen en uitgaande goederen. Je werkt binnen een team van ca. 10 medewerkers. Je staat midden in de dagelijkse uitvoering van de logistieke processen en steekt graag de handen uit de mouwen.

Een stuk werkvoorbereiding of order picking voor assemblage en productie maakt deel uit van je takenpakket. Verbeteren van de kwaliteit van de processen, de controle van inkomende en uitgaande goederen op kwaliteit behoort tot je dagelijkse werkzaamheden. Je streeft continu naar verbeteringen en denkt actief mee met je team om efficiënter te kunnen werken. In de functie van magazijnmedewerker werk je in een 2-ploegendienst.


Over het bedrijf

Met inmiddels ongeveer 120 medewerkers, met een kantoor in Hoofddorp, richt onze opdrachtgever zich enerzijds op de verkoop en handel van onderdelen en anderzijds positioneren zij ons als High Tech System Supplier.


Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding logistiek of vergelijkbaar en je hebt affiniteit met techniek. 
  • Daarnaast beschik je over minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ook heb je aantoonbare ervaring met orderpicking (rapen) binnen een productieomgeving.
  • Je bent bekend met kwaliteitseisen binnen productie- en assemblage omgevingen. Dit houdt dan ook in dat je graag accuraat en zorgvuldig werkt. Je steekt graag de handen uit de mouwen en beschikt over een professionele werkhouding. Ervaring met het 5S principe is een must.
  • Belangrijk is dat je aantoonbare ervaring hebt met Warehouse Management Systemen en ERP systemen. Je bent bekend met de processen van deze systemen en kunt hier verbeteringen voor aandragen. Handig zijn met de computer en het je gemakkelijk eigen maken van systemen zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt een klantgerichte en een oplossingsgerichte aanpak met een flexibele en proactieve houding; je houdt ervan problemen op te lossen, ook als dat betekent dat je zaken moet oppakken die buiten je functie liggen. Je voelt je dan ook verantwoordelijk voor je werk en je doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Om dit te bereiken zoek je de samenwerking met je collega's en parkeer je problemen niet elders.
  • Om dit allemaal te bereiken ben je betrokken, gedreven en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. 
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal. Engels is een pré.
Wat wij bieden

Je kunt rekenen op een veelzijdige, dynamische en afwisselende job met de nodige verantwoordelijkheid in een enthousiast team:

  • Een leuke baan met kans op  een vast contract voor 32-40 uur per week.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
  • Ruimte voor eigen inbreng.
  • Een prettige werkomgeving en goede regelingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in