+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Voorman Monteur Gas (AVP) Hoofddorp Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe kans in een technisch beroep? Wij hebben de perfecte baan voor jou als voorman monteur in de gas- en waterleidingen. Je werkt met een team buiten, waarbij jij de belangrijkste schakel bent. Samen zorgen jullie voor het aanleggen en onderhouden van leidingen. Je krijgt de kans om te groeien en je technische vaardigheden te ontwikkelen. Plus, je werkt met gezellige collega’s. Dit is jouw kans op een nieuwe start. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Gas | Water | VIAG | AVP | Distributiemonteur

Dit is een vacature voor JOU, wij zoeken namelijk iemand die wij willen helpen; je bent al een tijdje ontevreden over je werk. Bij thuiskomst heb je na het eten nog tijd voor een biertje, maar eigenlijk ben je uitgeblust. Je leeft van weekend naar weekend, tussendoor móét je werken, bij een bedrijf waar jij het eigenlijk al een tijd niet meer naar je zin hebt. Dit is jouw kans! Ben jij zo’n man; super technisch, kan alles en je zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt. Kijk niet verder, wij kunnen goed gebruiken en we bieden jou wat je zoekt: Gezellige, hardwerkende collega’s, leuk werk in de gas en waterleidingen en volop ontwikkelingsmogelijkheden

Als je interesse nu al gewekt is kan je onderin meteen solliciteren (of stuur me gewoon een appje met je nummer, dan bel ik jou, nog makkelijker.

Wat zoeken wij? We zijn op zoek naar een vakman die houdt van zijn mooie beroep, dat van voorman monteur. Of je nou meer ervaring hebt met de hoofdleidingen of met de dienstleidingen, dat maakt niet zo veel uit, we zoeken vooral een collega die het belangrijk vindt dat er kwaliteit wordt geleverd en dat er veilig gewerkt wordt. Saneringen, aanleggen, nieuwbouw, jij kent het allemaal. Als voorman van de gasploeg ben jij de belangrijkste schakel van het proces. Met een kraanmachinist, grondwerker en vopper ben je op pad, zij verzorgen de graafwerkzaamheden rondom de leidingen.

Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de werkwijze, het gebruik van het afpersapparaat, aanboorgereedschap en de administratie van de projecten. Jij zorg voor de codata, foto’s van de situatie en maakt de schetsen en draagt zorg voor de mappen tot ze weer op kantoor zijn. Je hebt overleg met je uitvoerder, jij bent de leidinggevende op de werken en als er iets geregeld moet worden sta je in direct contact met de werkvoorbereider. Samen zijn jullie een drie-eenheid, waar jij ook de leider van jouw ploeg bent.

Naast ervaren AVP’ers, zijn we ook op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van VIAG VP die door willen groeien naar voorman.

Ik hoor graag van je, je kan me bellen of Whatsappen op 06-21298202.



Gevraagd

Ik ben op zoek naar een voorman die in het bezit is van:
– Afgeronde opleiding niveau 3 (monteur gas water warmte , distributiemonteur of buizenlegger);
– Aangevuld met VIAG Allround Vakbekwaam Persoon, Veilig werken langs de weg, BHV en VCA (al deze certificaten kunnen via ons behaald/verlengd worden);
– Geldig rijbewijs B, wel zo handig voor je werkbus.



Aanbod

– Eigen bus, goed gereedschap en een tablet
– Een bovengemiddeld goed salaris
– Vast werk, bij jou in de buurt (regio Haarlem – Kennemerland)
– Echt een leuk team met fijne collega’s
– Voldoende vakantiedagen

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wil blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals veilig werken langs de weg, VCA, VIAG en bhv.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in