+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Operator - tussen €14,- en €17,- Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 17 p/u

Vacatureomschrijving

Word jij onze nieuwe Operator in Hoogeveen? Timing biedt je de kans om het verschil te maken in een dynamische en innovatieve omgeving. Stel je voor: je dag start met een kop koffie en een briefing. Vervolgens ga je aan de slag met de machines – of het nu gaat om opstarten, storingen oplossen, of onderhoud, jij draait er je hand niet voor om. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor het registeren van de productie-en eindcontrole en het uitvoeren van productieadministratie als batchregistratie, bij- en afboeken van grondstoffen en orderboekbeheer. Het laden en lossen van tankwagens is ook onderdeel van de job. Het grote aantal verschillende werkzaamheden zorgt voor veel afwisseling tijdens de werkdag. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is! Jij komt te werken tijdens de volgende werktijden: 06.00u tot 14.00u 14.00u tot 22.00u 22.00u tot 06.00u Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct en groei met ons mee!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Timing biedt jou de functie Operator aan met een salaris tussen €14,00 - en €17,00 euro bruto op basis van jouw werkervaring. We bieden je ook interne opleidingsmogelijkheden aan om verder te groeien in je carrière. De doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf zijn eindeloos en je wordt ondersteunt tijdens elke stap van je loopbaan. Wij bieden je de mogelijkheid om in de 3-ploegen te werken met een toeslag van 19%, de keuze is aan jou. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, want hier kun je gratis parkeren.

Wij vragen:

Ben je een teamplayer die graag verantwoordelijk is voor het waarborgen van productieprocessen? Ontdek hieronder of dit iets voor jou is: - Jij hebt ervaring in de techniek of als operator;
- Goede fysieke gesteldheid wegens de zwaarte van het werk;
- Het werken in een 3-ploegendienst is voor jou geen probleem.

Waar ga je werken:

Jij komt te werken voor een producent van lijmen, bindmiddelen, coatings en stoffen in Hoogeveen. De producten die bij dit bedrijf gemaakt worden vindt je terug in de badmat waar je 's ochtends op loopt tot je comfortabele bed waar je savonds in slaapt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in