+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Operator 3-ploegen Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.314 - € 3.100 p/m

Vacature in het kort

Hou je van dieren en techniek? Dan is deze baan perfect voor jou! Als operator in onze fabriek maak je honden- en kattenvoer. Je zorgt dat alles goed werkt en lost kleine problemen op. Samen met je team zorg je dat de dieren het beste eten krijgen. Je werkt in ploegendienst, dus op verschillende tijden. Je kunt ook een heftruckcertificaat halen. We zijn een groeiend bedrijf en bieden een leuke baan met fijne collega's. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een dierenvriend van het eerste uur en een technische kei? Dan ben jij wie wij zoeken voor onze functie van operator in de fabriek voor het maken van honden- en kattenvoer in Hoogeveen. Jouw week als operator in onze voederfabriek is nooit saai. Je houdt de geautomatiseerde productielijn draaiende, controleert en lost kleine technische storingen op. Samen met je team zorg je ervoor dat onze vrienden op vier poten alleen het beste van het beste krijgen. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en met de 3-ploegen heb je diverse werktijden van 06:00 tot 14:00, 14:00 tot 22:00 en 22:00 tot 06:00.

Wij bieden:

Als onderdeel van ons gepassioneerde team in Hoogeveen kan je rekenen op een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf dat zich toelegt op het maken van hoogkwalitatieve huisdierenvoeding. Enthousiaste collega's staan klaar om je te verwelkomen en samen streven we naar de beste resultaten. Wij bieden jou het volgende: - Een goed salaris tussen de €2314,- en €3100,- loon (inclusief toeslagen), afhankelijk van jouw ervaring;
- Een fulltime functie in een 3-ploegen dienst;
- De mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen.

Wij vragen:

We zijn op zoek naar gedreven en proactieve operators die voldoen aan de volgende criteria: - Je spreekt goed Nederlands;
- Je bent niet vies van aanpakken;
- Je hebt affiniteit met techniek.

Waar ga je werken:

Bij ons moderne bedrijf in Hoogeveen staat het welzijn van huisdieren voorop. We verzorgen het hele productieproces, van het verwerken van vlees tot het eindproduct in aluminium cups. We geloven in het bieden van de beste voeding aan onze harige vrienden en hopen dat jij ons komt helpen om deze missie voort te zetten. Durf je de uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan meteen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in