+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogezand.
Laad meer vacatures

Duurzaamheidsadviseur Hoogezand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzaamheid en draag bij aan het verduurzamen van woningen! Als duurzaamheidsadviseur - bespaarcoach speel je een cruciale rol in het begeleiden van bewoners naar een energiezuinige toekomst. Je biedt niet alleen individuele ondersteuning, maar ontwikkelt ook verduurzamingspakketten en informeert groepen via diverse kanalen. Een unieke kans om directe impact te maken in de gemeenschap. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgevers is een adviesbureau die acteert vanuit een initiatief van de Oost-Groninger gemeenten. Zij ondersteunen bewoners met energie besparen en het verduurzamen van hun woning.

Het verduurzamen van een woning kan een complex proces zijn voor veel woningeigenaren. Als duurzaamheidsadviseur begeleid je inwoners bij elke stap van dit proces. Samen met de bewoner stel je via een gestandaardiseerde methodiek een plan op voor verduurzaming. Je biedt ondersteuning bij het aanvragen van subsidies en leningen, het beoordelen van offertes en het communiceren met aannemers. Je blijft betrokken totdat de verduurzaming is voltooid en de bewoners comfortabeler en betaalbaarder wonen. Naast individuele begeleiding ontwikkel je ook verduurzamingspakketten voor verschillende woningtypen en informeer je groepen via bijeenkomsten en webinars.

Als duurzaamheidsadviseur – bespaarcoach bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit het tot stand brengen van huisbezoeken, adviseren en documenteren volgens de vastgestelde methodiek, informeren over financieringsmogelijkheden en het opstellen van rapportages. Je biedt de bewoners  praktische ondersteuning gedurende het hele traject. Daarnaast voorzie jij de bewoners van de juiste informatie via webinars en bijeenkomsten en stel jij maatwerkadviezen op.

Als een heuse organisator kun jij jouw bevoegdheden als geen ander waarmaken. Zo ben jij een ster in het voeren van adviesgesprekken, kun jij volledig zelfstandig  een uitgebreid advies verstrekken. Daarnaast onderhoud jij op professionele wijze contact met relevante partijen namens bewoners en de gemeente (aannemers, overheidsinstanties, enz.). Tenslotte leg jij verantwoording af aan de coördinator.


Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare kennis van energiebesparing en verduurzamingsmaatregelen.
  • Ervaring als (energie)adviseur is een pré
  • Vaardigheid in IT- toepassingen.

Competenties:

  • Sterke sociale vaardigheden
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Leergierig

Wil je meer weten over deze tijdelijke (interim) opdracht? Paul Sporrel, consultant van Headhuntersteam Groningen. Hij komt graag met je in contact en is bereikbaar op: 050-5268884 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in