+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogezand.
Laad meer vacatures

Monteur W Hoogezand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van praktisch werk op verschillende plekken en steek je graag de handen uit de mouwen? Deze baan is voor jou! Je werkt met installaties in gebouwen zoals ziekenhuizen en hogescholen. Je maakt deel uit van een team dat elke dag iets bijzonders doet. Onze werkplek voelt als een speciale plek waar iedereen belangrijk is. We zorgen goed voor elkaar en vieren successen samen. Ook organiseren we leuke dingen zoals etentjes en karten. Je krijgt een mooi salaris en veel kansen om te leren en te groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de professional met een passie voor praktisch werk op uiteenlopende locaties en graag zijn handen uit de mouwen steekt? Droom je van een carrière die verder gaat dan enkel montage? Lees dan snel verder, want wij hebben dé uitdaging voor jou! In deze technisch gevarieerde functie kom je dagelijks in aanraking met installaties in gebouwen binnen jouw regio. Je bedient een breed scala aan klanten, waaronder ziekenhuizen, hogescholen, sociale voorzieningen en ons eigen gebouwenbeheer. Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog voor een nieuwe stap in je carrière!


Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkgever is een groot en landelijk toverend bedrijf, maar binnen de verschillende regio's voelt het aan als een magische wereld op zich. Met de verschillende teams dragen ze zorg over betoverende projecten. Een open sfeer kenmerkt hun, en de deur van de directeur staat altijd gastvrij open voor eenieder. Ze beschouwen zichzelf als een vorm van magie; het is de kunst om waarde toe te voegen aan de samenleving. Daarom bouwt jouw nieuwe werkgever aan een betoverende toekomst en gaan ze door waar anderen ophouden. Als marktleider zijn ze een magische kracht binnen het vakgebied. De kernwaarden, gebaseerd op duurzaamheid, inclusiviteit, samenwerking, betrouwbaarheid en eigenaarschap, stellen hun in staat om ambitieuze doelen dag na dag te realiseren, alsof ze voortdurend toveren.


Wat ga je doen?

Als Monteur W ben jij de technische specialist die zich toelegt op het installeren van diverse, betoverende gebouwgebonden installaties. Of het nu gaat om kleine projecten of grootschalige wonderen in de utiliteitsbouw, jij staat klaar om te monteren, installeren, testen en activeren op locatie. Samen met je team van collega's zorg je voor de magie op meerdere locaties, en we verwachten van jou dezelfde mate van zelfstandigheid en ondernemerschap als van een magiër op een epische zoektocht. Onder de deskundige begeleiding van een chef-monteur of werkvoorbereider roep je verschillende installaties op voor onze gewaardeerde klanten. Je past ze aan volgens de nieuwste toverformules en stemt je werkzaamheden zorgvuldig af met zowel de klant als andere vakmensen en leerlingen die met je samenwerken.


Wat verwachten wij van jou?

Wat heb je nodig om een succesvolle tovenaar te zijn?

  • Een diploma op MBO-niveau 3 of 4 in werktuigbouwkunde of installatietechniek, of het equivalent daarvan;
  • Enige jaren ervaring als Installatiemonteur W, hoewel zelfs jonge tovenaars in opleiding welkom zijn;
  • Je hebt het talent om zelfstandig te werken en je bent niet bang voor wat toverwoordjes hier en daar;
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is zo vloeiend als een vliegende bezemsteel;
  • En niet te vergeten, je bezit rijbewijs B om met je bedrijfsbus de wereld van de magie te verkennen.
Wat kun je van ons verwachten

Bij Maintec ben je meer dan een werknemer, je bent een gewaardeerd lid van onze familie. We werken samen als een hecht team en ondersteunen elkaar in elke uitdaging. We geloven in open communicatie, een positieve werkcultuur en het vieren van deze fijne werkomgeving. Dat laatste doen we door samen met onze Maintec collega's regelmatig wat leuks te organiseren, denk hierbij aan een gezellige avond eten en drinken, fanatiek elkaar verslaan op de kartbaan of een heerlijke BBQ in de zomer. Samen bouwen we aan een geweldige werkomgeving waarin iedereen gedijt. Daarnaast kun je vertrouwen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • GELD! Het salaris is ingeschaald tussen € 2500,- en € 3500,-;
  • De mogelijkheid om na een fijne werkperiode bij onze klant in dienst te treden;
  • Vergoeding voor de reiskosten van € 0,21 per kilometer, daarnaast ook de mogelijkheid tot een leaseauto;
  • Goede overwerkpercentages voor zowel door de week als in het weekend;
  • Stipp-pensioen opbouw;
  • 8.33% vakantiegeld;

Daarnaast staan we voor jou als onze collega, dit betekend dat je standaard een vast aanspreekpunt krijgt en dat je altijd bij ons welkom bent voor een drankje en een gesprek. Ook komen we met regelmaat langs op de werkplek, gewoon om te zien hoe het gaat en wat verbeterd kan worden. Als laatste, wil jij jezelf ontwikkelen? Dan heb je via ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in