+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Verzorgende IG (Lindendael, Bloemenwijk) Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Mooi werk: verzorgende IG ouderenzorg  

Iedere werkdag bied jij de beste zorg  aan de bewoners, zonder dat je altijd wordt (h)erkent. Een soort superheld. De dienst start je in overleg samen met het team. Je bent altijd iets eerder, want dan kan de vorige dienst op tijd weg. Dat doen ze ook voor jou! Na de overdracht lees je het verslag van de vorige dienst. Je bent klaar voor de start: wassen, aan- en uitkleden, medicatie, koffie en thee, opruimen, samen eten en activiteiten begeleiden. De tijd vliegt! Je hebt mooi werk, want met oude muziek of een fotoalbum creëer je een helder moment bij de bewoners met dementie. Bijzondere situaties, escalaties, voor- of achteruitgang geef je door aan de familie en je direct leidinggevende. Jij: 

  • neemt de tijd en toont interesse in de bewoners;  
  • werkt op basis van ‘positieve gezondheid’ en het zorg- en leefplan: wat kan er nog wél? 
  • voert verpleegtechnische handelingen uit (behaal eventueel eerst je bewegingsvaardigheid). 

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden  

Pak je kans bij Omring en groei als verzorgende IG door richting gespecialiseerd verzorgende somatiek (GVS), gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) of misschien coördinerend verzorgende. Omdat jij iedere week 20-32 uur (uren in overleg) met veel positieve energie op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris;
  • 8% vakantiegeld en bijna 30 vakantiedagen als je 36 uur per week werkt;  
  • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten;
  • een vast contract;
  • een pensioenregeling bij PFZW, waarbij Omring 50% van de premie betaalt; 
  • onbeperkt toegang tot het leerplatform Goodhabitz met cursussen zoals ‘NLP: een introductie’, ‘lastige gesprekken’ en ‘mindfulness’;
  • een omringpas waarmee je korting krijgt op allerlei verzekeringen, trainingen, workshops en services;
  • een gratis cultuurlidmaatschap met korting op culturele uitjes zoals films, musea en musicals.  

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Wie ben jij? 

Je hebt veel contact in je rol. Met de bewoners, familie, collega’s en externe zorgprofessionals. Je leeft je in en past je communicatie aan op de situatie en persoon. Op veranderingen in gedrag bij bewoners ben je altijd alert. De kleinste dingen vallen jou op.  

Je draait diensten in de ochtend, middag, avond, nacht of weekend. Doordeweeks kies je een vaste vrije dag en verder word je volgens rooster ingedeeld. Laat van je horen als je: 

  • de mbo-opleiding verzorgende niveau 3 hebt afgerond met een diploma;  
  • interesse hebt in werken in de ouderenzorg;
  • veel of nog niet veel ervaring hebt als verzorgende IG.  

Lindendael in Hoorn: je nieuwe werkplek? 

Je komt te werken op de afdeling Bloemenwijk in woonzorg locatie Lindendael. Wij zoeken een Verzorgende IG voor afdeling Roos en een Verzorgende IG voor afdeling Tulp. Op deze afdelingen wonen mensen met een somatische zorgvraag waar intensieve hulp geboden wordt op het gebeid van wonen, welzijn en zorg.

Lindendael ligt tegen het centrum van Hoorn aan en het openbaar vervoer is op loopafstand. In Lindendael worden diverse vormen van zorg aangeboden. Bloemenwijk is een woonvorm voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en Bomenwijk heeft kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie. Naast langdurig verblijf biedt Lindendael ook revalidatie en palliatieve zorg. Het woonzorgcentrum heeft een eigen advies- en behandelcentrum, een dagbehandeling en een dagopvang.

Werk je in Lindendael, dan begeleid en ondersteun je samen met je collega’s de bewoners van deze locatie. Bij Omring streven we ernaar dat de bewoners zo veel mogelijk ‘wonen zoals thuis’. We houden rekening met de dagelijkse routine die de individuele bewoners gewend zijn. We verdiepen ons in wat de individuele bewoners belangrijk vinden. We bieden een warme en vertrouwde omgeving, maar dan met zorg, begeleiding en behandeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat mensen zo veel mogelijk zichzelf kunnen zijn en zoeken we altijd naar wat bewoners nog zelf kunnen en willen.

Benieuwd naar de locatie waar je komt te werken? Klik dan hier.

Werken bij Omring  

Voeg je bij onze organisatie van ongeveer 4600 ‘Omringers’, een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega’s extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en ‘digitale Wendy’, de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan ‘steptember’, ‘stoptober’, online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens ‘De Vrienden van Omring Live’ in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Klik hier.   

Samen werken aan gezondheid 

Kom dichtbij huis werken op woonzorglocatie Lindendael. Krijg je al zin in je nieuwe baan bij Omring? Solliciteer dan als verzorgende IG ouderenzorg! 

Binnen 4 werkdagen word je gebeld door je persoonlijke recruiter. Houd je telefoon in de gaten!  

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met manager Jeanet Lakeman op 06-51756149.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in