+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Verzorgende en Verpleegkundige Multiflexteam Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stichting Wonen en Zorg Purmerend

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.266 - € 3.575 p/m

Vacature in het kort

In ons multiflexteam werk je elke dag op een andere plek, waar jouw hulp het meest nodig is. Je springt bij voor kortdurend verzuim of biedt extra ondersteuning. Dit zorgt voor minder werkdruk en helpt de zorgkwaliteit hoog te houden. Je krijgt een baan met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Ook zijn er leuke teamactiviteiten en kansen om te groeien in je rol. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat is een multiflexteam?

Binnen het multiflexteam zet je jouw expertise in op onze 3 verpleeghuislocaties, daar waar je op dat moment nodig bent. Jouw werkplek is dus elke dag anders!

Het multiflexteam wordt ad hoc ingezet om kortdurend verzuim op te lossen. Daarnaast kan het team ook ingezet worden voor tijdelijke extra handen aan het bed of bijvoorbeeld ter ondersteuning van een zorg- of welzijnsteam of een collega bij crisis (zoals onbegrepen gedrag).

Het team bestaat uit ervaren zorgmedewerkers die (boventallig) ingezet worden binnen alle zorg- en welzijnsteams op onze 3 locaties rond het centrum van Purmerend. Met de inzet van het multiflexteam beperken we de inzet van onbekende gezichten (uitzendkrachten), borgen we de continuïteit en kwaliteit van zorg en verminderen we de werkdruk van collega’s. Met deze extra inzet draagt het multiflexteam bij aan het verbeteren van het welbevinden van onze bewoners.


Wat ga je doen?

Zoals gezegd, elke dag is anders! Voorafgaand aan jouw dienst heb je contact met onze Backoffice Roosteren. Zij overleggen met jou op welke locatie je die dag gaat werken, oftewel in welk team jouw hulp het hardste nodig is omdat er sprake is van verzuim.

Wanneer er geen sprake is van kortdurend verzuim kun je ingezet worden als extra ondersteuning t.b.v. de zorg- of welzijnsteam, de zogenaamde ‘extra handen aan het bed’.

Wanneer er geen behoefte is aan extra handen aan het bed in de directe zorg aan onze bewoners, kun je bijvoorbeeld ingezet worden om collega’s te ondersteunen, zodat zij in staat zijn om tijd vrij te maken voor (bewonersgebonden) administratieve werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het bijwerken van een ZorgLeefPlan, voorbereiden en verslaglegging van MDO’s, etc.


Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding Verzorgende IG (niveau 3) of verpleegkundige (niveau 4), met meerdere jaren werkervaring in de VVT-sector.
  • Je hebt een passie voor de ouderenzorg en de daarbij behorende ziektebeelden. Kennis van dementie en onbegrepen gedag is een absolute must.
  • Omdat dit een nieuwe functie betreft, vragen we van jou een grote mate van flexibiliteit, zelfstandigheid, deskundigheid en doelmatigheid. Je vindt het prettig om te kunnen afwisselen in doelgroepen, zorgvragen en collega’s.
  • Je houdt van een uitdaging, elke dag is anders!
  • Snel kunnen schakelen is je tweede natuur. Schakelen tussen bewoners en collega’s, tussen de bewoner en zijn of haar naasten én tussen het ziektebeeld en de individuele hulpvraag.
  • Je denkt in kansen en je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Je hebt ervaring in het maken en bijhouden van zorgplannen.


Wat bieden wij?
  • Wij bieden een functie in loondienst, aantal uren in overleg en goed salaris tussen de €2.266,72 en €3.575,63.
  • Een dynamische, zelfstandige baan met volop ruimte voor eigen initiatief.
  • Betrokken collega’s en een fijne en informele werksfeer.
  • Een actieve personeelsvereniging die leuke en gezellige activiteiten organiseert.
  • Korting op je verzekeringen en pensioenvoorzieningen via PFZW.
  • De kansen om te werken in een in ontwikkeling zijnde organisatie, met korte lijntjes.
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden.
Enthousiast?

Ben je enthousiast en wil je graag onderdeel zijn van het multiflexteam? Dan maken we graag kennis met jou! Heb je nog vragen? Bel dan met Wendy Fernhout, telefoonnummer 0299-412345.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in