+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Calculator Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij de functie van calculator kom je binnen bij een dynamische opdrachtgever die al jarenlange ervaring heeft het fabriceren van prefab betonproducten. Deze betonproducten worden voornamelijk voor de woningbouw geproduceerd. Door middel van een goede, korte communicatiestroom en het maken van heldere afspraken is er een prettige samenwerking met jouw collega’s én de klanten. Kwaliteit staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Zo kunnen zij ieder project tot een goed resultaat leiden.


In deze functie als calculator rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Je houdt je bezig met het opstellen van de werkbegrotingen en het verwerken en uitwerken van de binnenkomende opdrachten. Je ondersteunt de projectleider met het opstellen van meer- en minderwerk. Je zorgt voor de opvolging van de opgestelde calculatieplanning en houdt nauwlettend de kostprijzen in de gaten.



Gevraagd

Doordat jij al enige ervaring hebt in een soortgelijke rol en over goede technische kennis bezit weet jij dat deze functie bij jou past. Doordat jij jezelf ook herkent in het onderstaande lijstje weten wij ook dat deze functie op jouw lijf is geschreven.

Jij hebt:

  • Kennis van toegepaste automatiseringssystemen; onder andere MS Office en MS Excel
  • Werkervaring in een bouwomgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
  • Uiteraard ben jij in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.


Aanbod

Voor de functie van calculator in de omgeving Hoorn kun je rekenen op een passend salaris, ingeschaald op basis van je leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Verder bieden zij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is er volop ruimte voor eigen initiatief. Je komt te werken in een professionele en ervaren organisatie. Je komt binnen bij een klein team van vakkundige collega’s, met wie jij samen een goede kwaliteit zal leveren. Ook al ben je gedetacheerd via PD personeel, je rechten zijn gelijk aan die van je collega’s.


Ben jij de calculator die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 526 110 77. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie als calculator in regio Hoorn, dan kom je eerst bij PD personeel in dienst. Wij detacheren je bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in