+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider klimaatinstallaties Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 - € 4.900 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een Werkvoorbereider in de klimaatinstallaties, een doorzetter en een leider? Stop dan met zoeken en reageer nu op deze vacature!

Als Werkvoorbereider Klimaatinstallaties vervul je een cruciale rol in boeiende en uitdagende projecten. Met jouw indrukwekkende organisatorische vaardigheden creëer je optimale omstandigheden die bijdragen aan een succesvolle uitvoering van de projecten waarbij je betrokken bent. Jouw passie voor uitdagingen komt tot uiting in de diversiteit van de projecten waarmee je te maken krijgt, en je bent altijd gedreven om je eigen grenzen te verleggen. Het aangaan van diverse taken en verantwoordelijkheden behoort tot jouw dagelijkse routine. Hierbij neem je niet alleen de verantwoordelijkheid voor de efficiënte planning en voorbereiding van werkzaamheden op je, maar je fungeert ook als een waardevolle schakel binnen een super leuk en hecht team. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, en je draagt actief bij aan een positieve en stimulerende werkomgeving. Naast je organisatorische rol ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om processen te optimaliseren en innovaties te integreren in je werk. Je weet dat succesvolle projecten niet alleen afhangen van een gedegen planning, maar ook van het vermogen om flexibel om te gaan met veranderingen en onvoorziene omstandigheden. Kortom, als Werkvoorbereider Klimaatinstallaties ben je niet alleen een technisch professional, maar ook een onmisbare schakel in het realiseren van succesvolle, hoogwaardige projecten. Je gedrevenheid, flexibiliteit en teamgerichtheid maken jou een waardevolle aanwinst voor het team en dragen bij aan de positieve impact die je hebt op de resultaten van het bedrijf. Ook zullen de volgende punten zeker terug komen in het werk:

  • Samenwerken met onderaannemers en inleenkrachten;
  • Opstellen van duidelijke instructies voor de uitvoerende teams;
  • Aandacht voor veiligheidsaspecten en het creëren van een veilige werkomgeving;
  • Communiceren met de ontwerpers en tekenaars om ervoor te zorgen dat de technische specificaties correct worden begrepen en geïmplementeerd;
  • Aanvragen van prijsopgaven en offertes voor benodigde materialen en diensten.


Gevraagd

Jij hebt een bewezen talent om effectief de juiste prioriteiten te stellen en een heldere structuur aan te brengen in je werkzaamheden. Je vermogen om de essentiële elementen van een taak te identificeren en hierop te focussen, draagt bij aan de efficiëntie en succesvolle uitvoering van projecten. Daarnaast blijkt uit jouw interesse in duurzame energietechniek een diepgaande betrokkenheid bij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de sector. Deze nieuwsgierigheid en passie voor duurzaamheid maken jou niet alleen een waardevolle professional, maar ook een bron van frisse ideeën en creatieve oplossingen. Naast deze kwaliteiten, hopen wij dat je ook de volgende punten inbrengt in je rol als Werkvoorbereider Klimaatinstallaties:

  • Afgeronde mbo-4 opleiding in middenkader engineering, werktuigbouwkunde of MIT;
  • Ervaring met Revit en BIM;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Minimaal 3 jaar ervaring.


Aanbod

Naast een ultramodern kantoor met geavanceerde technologieën benadrukt de organisatie sterk de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Er worden ruime mogelijkheden geboden voor groei, en er wordt gestreefd naar een omgeving waarin professionals kunnen gedijen, inclusief trainingen en workshops voor vaardigheden en carrièredoelen. Het beloningssysteem waardeert excellentie, variërend van prestatiebonussen tot erkenning. De bedrijfscultuur omvat flexibele werktijden en welzijnsinitiatieven. Kortom, naast het state-of-the-art kantoor wordt er actief geïnvesteerd in de groei, ontwikkeling en het welzijn van de medewerkers, omdat zij worden beschouwd als het meest waardevolle kapitaal, strevend naar een omgeving waarin zij kunnen excelleren met de nodige ondersteuning en waardering. Ook mag je de volgende punten verwachten:

  • Een salaris tussen de €3.900,- en de €4.900,- euro;
  • Collegiale werkomgeving in een gemotiveerd team;
  • Snelheid en variatie in projecten;
  • Zakelijke telefoon;
  • 25 vrijedagen en 13 atv dagen.


Bedrijfsomschrijving

In dit mooie familiebedrijf, dat zich bezighoudt vanaf het ontwerp tot aan het onderhoud in de utiliteit, willen ze blijven groeien. Dit willen ze doen door de werknemers mee te laten groeien door veel tijd en aandacht in de ontwikkeling te stoppen. Doordat het een echt familiebedrijf is, kunnen de werknemers meebeslissen in de keuzes die worden gemaakt in het bedrijf. Ze zijn ook op zoek naar nieuwe mensen die zich voor een lange tijd willen binden aan het bedrijf en samen willen groeien. Wil jij groeien en een impact maken? Dan zoeken we jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in