+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

Process operator Houten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WVI Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand bedrijf in de voedingssupplementenindustrie, dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige producten die bijdragen aan het welzijn van mensen. Als Process Operator speel je een essentiële rol in dit proces door ervoor te zorgen dat de productie vlekkeloos verloopt.

Als Process Operator bedien en controleer je de productiemachines volgens de geldende kwaliteitsnormen en productieprotocollen. Je houdt nauwlettend in de gaten of alles goed verloopt en grijpt direct in bij eventuele technische problemen. Kleine storingen kun je zelfstandig oplossen, maar als er grotere issues zijn, schakel je tijdig met de juiste afdeling om deze op te lossen.

Naast het bedienen en controleren van de machines, voer je ook regelmatig kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elk product aan onze hoge standaarden voldoet. Je bent secuur en nauwkeurig in het uitvoeren van deze controles, waarbij je oog hebt voor detail.

Het onderhouden van de machines behoort ook tot jouw takenpakket. Door regelmatig preventief onderhoud uit te voeren, zorg je ervoor dat de machines optimaal blijven functioneren. Hierdoor minimaliseer je de kans op storingen en houd je het productieproces efficiënt.


Functie-eisen:

Wat vragen wij van jou?

- Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4, bij voorkeur in een technische richting.

- Je bent secuur en nauwkeurig in je werk en hebt oog voor detail.

- Flexibiliteit is belangrijk, aangezien het productieproces continu doorgaat en er soms onverwachte situaties kunnen ontstaan. Jij bent bereid om indien nodig over te werken te werken.

- Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor jouw taken.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Zo kun je rekenen op een salaris tussen de €2800,- en €4000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en is er een pensioenregeling voor jou geregeld.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Process Operator? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en wie weet ben jij binnenkort wel onderdeel van ons succesvolle team dat bijdraagt aan het welzijn van mensen wereldwijd!


Bedrijfsprofiel:

WVI Professionals staat voor diversiteit in de arbeidsmarkt. Bij ons wordt niet geselecteerd op afkomst, geslacht, leeftijd en opleidingsniveau. Wij screenen onze kandidaten op hun kwaliteiten, kennis en werkervaring aan de hand van de criteria van de werkgever. Hierdoor creëren wij de perfecte match.

 


Bedrijfscultuur:

Missie

 
WVI staat voor Werk Voor Iedereen en dat is wat wij nastreven. Wij onderscheiden ons door onze diversiteit en het persoonlijk contact.
Onze expertise zetten wij in om zowel de werkgever als werknemer een belovende toekomst te bieden.
 


Visie

 
WVI  Professionals is een dynamische en multiculturele organisatie die inspeelt op de moderne arbeidsmarkt. Zo zijn wij jaren actief in arbeidsbemiddeling en bieden voor zowel de werkzoekende als voor de werknemers meerdere mogelijkheden. 
 

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in