+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.

Data analist Houten

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van data-analyse bij een toonaangevende speler in wagenparkbeheer en mobiliteitsoplossingen. Je krijgt de kans om zowel intern als extern met je inzichten het verschil te maken. Ervaring is mooi meegenomen, maar je drive en passie voor data zijn hier de echte troeven. Geniet van een hechte werksfeer, uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, en de flexibiliteit van hybride werken. Een unieke kans om je carrière een boost te geven. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Een nieuwe dag betekent nieuwe data. Als data analist kan een vraagstuk jou niet complex genoeg zijn. En dat klinkt bij deze opdrachtgever als muziek in de oren. In je rol ga je zowel collega's als klanten van vele nieuwe inzichten voorzien. Hoe? Door diverse ruwe data inzichtelijk te maken op een manier waarop alles en iedereen er wijs uit kan. Inzichten om vervolgens concreet mee aan de slag te kunnen gaan. Vertaal ik alles naar een persoonlijk takenpakket, dan komt hier o.a. het up-to-date houden van de beheertool, het sparren over inrichting en vormgeving van de website en het van A tot Z uitvoeren en het presenteren van de uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek in terug.

Ervaring is welkom, maar geen harde must have. Dit in tegenstelling tot de drive om het te maken in dit vak. Wat die term zo stevig met deze opdrachtgever verbindt? Daarover hieronder meer. 


Waar kom jij te werken?
Jij treft jouw nieuwe plek van bestemming aan in Houten. Om precies te zijn bij een opdrachtgever die zich met recht een specialist mag noemen op het gebied van wagenparkbeheer, mobiliteitsmanagement en mobiliteitsoplossingen. Ga je hier aan de slag, krijg je er totaal zo'n 4 goedgevulde VW Polo's aan collega's bij. Allemaal met hun eigen passie voor het vak. Wat deze club verder tekent? De bereidheid om elkaar te helpen en kennis onderling te delen. De sfeer op de werkvloer is voelbaar hecht en kwaliteit staat in alles voorop. Ook als het om jouw ontwikkeling gaat. Van onderlinge colleges waarin (nieuwe) kennis wordt gedeeld tot een eigen leerplatform, alles wordt aangegrepen om iedereen ontwikkelingen te kunnen laten doormaken. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Voor je rol als data analist lees ik de volgende taken uit:

het vertalen van ruwe data in begrijpelijke tabellen en grafiekenhet van A tot Z opzetten en uitvoeren van een KTO. Van het opmaken van een verzendlijst tot het ophalen van de ingevulde gegevens en het presenteren van de uitkomsten het up-to-date houden van de beheertool m.b.t. instellingen of gegevenshet met de externe partij schakelen over de inrichting en vormgeving van de websitehet uitlezen, verwerken en signaleren van data binnen de beheertool. Je zorgt ervoor dat deze zo 'schoon' mogelijk is, zodat jouw collega's eventuele signalen direct kunnen oppakken. Loopt er iets fout in het systeem? Dan schakel je hierover met de leverancierhet constant zoeken naar procesverbeteringenHerken jij jezelf hierin?
hbo werk- en denkniveauenige ervaring in het werken met data32 tot 40 uur beschikbaaranalytisch, data gedreven en communicatief sterkje schakelt snel en bewaart het overzichtuitstekende beheersing van de Nederlandse taalHouten is voor jou goed bereikbaar

Affiniteit met auto's, mobiliteit en of leasing is een pré


Wat krijg je ervoor terug?

Tijd voor een overzicht. In deze rol ben je o.a. zeker van: 

een contract bij de opdrachtgever zelf een salaris vanaf €2.750- bruto premievrij pensioenveel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 25 vakantiedagen naar ratode mogelijkheid om hybride te werkenvergoeding van gemaakte reiskosten 

En? Iets voor jou? Solliciteren kan nu via de button of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst bellen? Ik ben bereikbaar via 030 - 636 50 09. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in