+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een ervaren en gepassioneerde elektromonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Huizen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een vakbekwame elektromonteur die ons groeiende team komt versterken.


Organisatie

Wij zijn een toonaangevend elektrotechnisch bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de branche. Gevestigd in de regio Huizen, richten wij ons op zowel de zakelijke als particuliere markt in de regio. Onze expertise ligt in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Functie

In de functie elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Je werkt zowel aan nieuwbouwprojecten als aan renovaties en verbouwingen. In deze functie werk je nauw samen met collega's en communiceer je regelmatig met klanten om te zorgen voor een optimale dienstverlening.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van: 

  • MBO diploma elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als elektromonteur;
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Rijbewijs B;
  • Klantgerichte en oplossingsgerichte instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Bereidheid om incidenteel storingsdiensten te draaien.
Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf. Je kunt rekenen op een zeer goed salaris. We hechten veel waarde aan het erkennen van je prestaties en inzet, daarom evalueren we jaarlijks je salaris met de mogelijkheid tot verhoging. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitgebreid en omvatten onder andere een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, vakantiedagen en vakantietoeslag. Bij ons vind je een prettige en informele werksfeer, waarbij teambuilding en persoonlijke groei worden gestimuleerd. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven collega's die je ondersteunen en samen met jou willen groeien. We bieden je volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Je krijgt de kans om cursussen en trainingen te volgen om je vakkennis up-to-date te houden en je carrière verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien en jezelf blijft uitdagen om zo het beste uit jezelf te halen. Daarnaast ontvang je een bedrijfsauto voor zakelijk gebruik, zodat je gemakkelijk van en naar projecten kunt reizen. Tot slot, na een succesvolle proefperiode, bieden we je uitzicht op een vast dienstverband, waardoor je nog meer zekerheid en stabiliteit krijgt binnen je werkzaamheden. Bij ons staan werknemerstevredenheid en een goede balans tussen werk en privé hoog in het vaandel. We zijn ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de motivatie en het werkplezier van onze medewerkers, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit en betere resultaten voor ons bedrijf.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in