+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Begeleider de Haar Huizen Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.393 - € 3.360 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt iets kunt betekenen voor anderen? Als Begeleider in De Haar werk je met ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking. Je zorgt voor een fijne dag en helpt hen contact te houden met de wereld. Het is een afwisselende baan in een team dat samenwerkt. Bijzonder is dat de christelijke identiteit hier belangrijk is. Je krijgt trainingen en hulp om goed te functioneren. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor locatie De Haar in Huizen zoeken wij een Begeleider voor 20 tot 28 uur per week.

Doe jij graag lichte fysieke zorgtaken en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!

Jouw werkplek
Als begeleider binnen de Haar kom je te werken in een gedreven en hecht team met 6 collega’s. De Haar ligt midden in de wijk, dichtbij het busstation en dichtbij de winkels. De locatie heeft twee woonkamers en hier wonen 11 cliënten, waar gezellig samenkomen en samen eten centraal staan. De mensen variëren in leeftijd tussen de 40 en 70 jaar. met een verstandelijke beperking (VB). De cliënten krijgen begeleiding naar behoefte en niveau, met als doel hen zo volwaardig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Iedereen gaat naar dagbesteding, op donderdag wordt er aan huis dagbesteding gegeven. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden.

De Haar is een locatie waar de christelijke identiteit centraal staat. Met elkaar wordt er bijbel gelezen, gebeden rondom het eten, naar de kerk gegaan of naar een kerkdienst geluisterd. Ook rondom activiteiten wordt hier rekening mee gehouden.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij betekent écht iets voor ze.

  • Je bezorgt ouder wordende cliënten een fijne oude dag
  • Je helpt de cliënten in contact te blijven met de buitenwereld
  • Je sluit aan bij hun belevingswereld en kent hun levensverhaal
  • Je onderschrijft en/of respecteert de christelijke identiteit binnen de Haar

Je begeleidt, stimuleert en enthousiasmeert ouder wordende cliënten zodanig dat ze een prettige en afwisselende invulling van hun dag hebben. Samen met hen geef jij de dag betekenis en creëer je kleine geluksmomenten. We werken met de methodiek ‘belevingsgerichte zorg’, waarbij zorgtaken en taken rond dagbesteding geïntegreerd zijn.

Over jou
Fysieke zorgtaken doe je graag. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur. Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je hebt een positieve en stabiele uitstraling: bij jou is het glas altijd half vol. Je houdt van een uitdaging en bent niet snel van je stuk gebracht.

Je hebt:

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen wij het beste uit elkaar. Dit werk vraagt veel van je en kun je alleen goed doen als je zelf lekker in je vel zit! Wij bieden jou:

  • Een brutosalaris volgens CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.393,- en maximaal € 3.360,- (FWG 35) Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 122 tot 160%;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 16 mei 2024 via de sollicitatieknop.
Heb je nog vragen? Bel dan met Wendy de Koning, Manager zorg en begeleiding, op telefoonnummer 06 - 13 26 57 27.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in