+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Begeleider zzp Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 7 - 10 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Bij Randstad Zorg Professionals zoeken we begeleiders voor jongeren met een visuele en verstandelijke beperking. Je helpt hen elke dag goed te starten. Dit werk is belangrijk en geeft veel voldoening. Je krijgt een goede vergoeding en reiskosten. Ook is er geen gedoe met extra kosten. Je werkt samen met een team dat jouw inzet waardeert. Je helpt echt mensen en maakt verschil in hun leven. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Help jij om de leefwereld van jongeren en jongvolwassenen met een visuele en verstandelijke beperking te verbreden? Bij Randstad Zorg Professionals zijn we op zoek naar gepassioneerde en toegewijde begeleiders die beschikbaar zijn voor onze opstartdiensten van 7 tot 10 uur in de ochtend. Deze diensten zijn essentieel voor een vlotte start van de dag in de zorgsector.

Dit flexibele schema stelt ons in staat om snel en effectief te reageren op de behoeften van onze cliënten en om de best mogelijke zorg te bieden op het juiste moment. Als begeleider zzp ben jij in staat om de cliënten de beste zorg te bieden die zij verdienen!

wat bieden wij jou
  • uurtarief en reiskosten
  • duidelijke facturatie door Randstad
  • vaste opdracht tussen de 3 en 6 maanden
  • opdracht vanaf 3 dagen per week
  • opdracht waar je van betekenis kunt zijn
  • geen bemiddelings- of administratiekosten
wie ben jij

Jij bent een begeleider die van afwisseling houdt. Geen dag is namelijk hetzelfde! Jij brengt kalmte en duidelijkheid in het leven van de jongeren en stimuleert hen wanneer dit nodig is. Je richt je op de ontwikkeling van jouw cliënten en houdt je ook bezig met opvoedingsvraagstukken.

Daarnaast ben je flexibel en staat open voor 3-uursdiensten in de ochtend, die je eventueel naast je opdracht of vaste baan als begeleider kunt uitvoeren. Deze korte diensten bieden jou de mogelijkheid om jouw expertise en zorgzaamheid in te zetten op momenten die passen binnen jouw agenda.

Verder heb jij:

  • mbo-niveau 4 diploma in de zorg (zoals Maatschappelijke Zorg of Persoonlijk Begeleider; m.u.v Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening, Sociaal Cultureel Werk en Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg)
  • minimaal 5 jaar werkervaring nà afstuderen
  • ervaring met jongeren en jongvolwassenen met een visuele en verstandelijke beperking
wat ga je doen

In deze opdracht ga je aan de slag als begeleider op een woongroep. Hier wonen jongeren en jongvolwassenen tussen de 15 en 30 jaar. Deze cliënten hebben naast een visuele beperking een licht, matig of soms een ernstig verstandelijke beperking. Door de fysieke beperking van meerdere cliënten, behoren ADL taken tot de werkzaamheden.

Het is belangrijk dat je beschikbaar bent voor 3-uursdiensten, naast je reguliere taken als begeleider op de woongroep. Hierdoor kunnen we de benodigde zorg en ondersteuning bieden op momenten die passen bij de behoeften van de cliënten en het zorgschema.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het begeleiden, stimuleren en activeren van de cliënten
  • je zorgt voor een veilige woonomgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen
  • rapporteren in het systeem
  • oppakken van opvoedingsvraagstukken
waar ga je werken

Via Randstad Zorg Professionals ga je aan de slag op deze periode-opdracht. Dit is bij een organisatie die zich inzet voor mensen die slechtziend of blind zijn.

Wij bieden opdrachten aan in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Loopt deze opdracht af? Dan kijken wij graag met je mee naar jouw volgende uitdaging.

sollicitatie

Heb je interesse in deze opdracht als begeleider zzp voor opstartdiensten van 7 tot 10 uur in Zeist? Solliciteer dan direct via de website.
Heb je vragen over de opdracht? Neem dan contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in