+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

(Junior) Specialist labelling Huizen (32-40 uur) Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lidl Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een team dat zorgt dat alle informatie op producten klopt en aan de regels voldoet. Je kijkt naar de samenstelling van producten en zorgt dat de juiste gegevens op de verpakking staan. Dit doe je in een team dat veel samenwerkt en waar je met veel verschillende producten werkt. Het is een kans om met voeding en wetgeving bezig te zijn en echt iets bij te dragen. Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om te groeien in je werk. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting

Wil jij alles weten over onze producten en heb jij een sterke affiniteit met voeding, labeling en  productspecificaties? Ben je nauwkeurig en ben jij goed in coördineren? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Op ons hoofdkantoor in Huizen zorgt het team Label Compliance binnen de afdeling Inkoop ervoor dat alle informatie op onze producten juist en warenwettelijk correct is en aan onze Lidl richtlijnen voldoet. Als label compliance specialist ben je verantwoordelijk voor het wettelijk controleren van samenstellingen van producten, het opstellen van wettelijke informatie voor verpakkingen en voor het proces dat dit daadwerkelijk zo op onze verpakkingen geplaats wordt. Het resultaat van jouw  werk is direct terug te zien in de winkel!

Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team waarbij je nauw samenwerkt met diverse afdelingen van de afdeling Inkoop. Wij bieden een interessante functie waarbij je de kans krijgt te werken met producten van uiteenlopende productcategorieën en veel contact hebt met collega’s en leveranciers. Je bent met veel verschillende producten tegelijkertijd bezig, wat veel afwisseling in verschillende wetgeving biedt. Met jouw affiniteit met voeding, wetgeving en productspecificaties ben je een welkome aanvulling op ons team. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wat ga je doen?

In de rol van label compliance specialist garandeer jij dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn over de inhoud en samenstelling van onze producten. Je voorziet onze verpakkingen van de juiste  productinformatie, stemt af met leveranciers en toetst de etiketten en verpakkingen aan geldende wet- en regelgeving en Lidl richtlijnen. Denk hierbij aan de juiste benaming van het product, de volledige lijst met ingrediënten, toepassen van claims en het voorkomen van misleiding.Je vindt het een mooie uitdaging om de wet- en regelgeving in te duiken en onze etiketten van de juiste productinformatie te voorzien. Samen met collega’s zorg je ervoor dat het (nieuwe) product op tijd in de winkels ligt. Ook heb je regelmatig contact met onze collega’s in het buitenland. Vanzelfsprekend denk je proactief mee om een mooi product in de winkel te krijgen.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent proactief en kritisch als het om kwaliteit gaat. Je werkt gemakkelijk zelfstandig en houdt er van om nauwkeurig te werken. Bovendien ben je communicatief sterk, kun je overtuigend zijn als het moet en hou je het hoofd koel als de werkdruk oploopt. Je houdt van de dynamiek van retail. Verder vragen we het volgende:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding levensmiddelentechnologie, food & business, voeding & diëtetiek of een andere relevante opleiding.
  • Je hebt werkervaring met betrekking tot wet- en regelgeving en specificatiebeheer of hebt een relevante stage afgerond.
  • Je wilt je graag verder verdiepen binnen de functie door gebruik te maken van de aanwezige kennis binnen Lidl. Eigen initiatief nemen vinden wij vanzelfsprekend.
  • Je bent een echte teamspeler en helpt waar je kunt.
  • Je bent enthousiast en staat stevig in je schoenen.
  • Heb je kennis van de Duitse taal is een pre; Duits leren voor productspecificaties is een must.
  • Tot slot spreek en schrijf je foutloos Nederlands.
Wat krijg jij van ons?
  • Een interessante en uitdagende functie binnen een enthousiast, gedreven en gezellig team dat er samen voor zorgt dat onze producten aan onze hoge eisen en die van onze klanten voldoen.
  • Een baan waarin je kunt laten zien wat je in huis hebt en je direct kunt bijdragen aan het bewaken van de hoogste kwaliteit.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.
Interesse?

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met onze recruiter Christian Venus via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-30 35 90 06.  Wil je direct solliciteren? onder op solliciteer nu! en stuur jouw cv en motivatiebrief meteen naar de recruiter.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 31 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in