+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hulst.
Laad meer vacatures

Weekendhulp in de proeftuin Hulst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 7 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor ons gezellige restaurant zoeken we een weekendhulp die van aanpakken weet. Je helpt met het maken van lekkere gerechten en het bedienen van klanten. Ook zorg je dat alles netjes blijft. Deze baan is perfect te combineren met je school of studie. Je werkt in een team waar iedereen klaarstaat voor elkaar. Als extraatje krijg je korting op veel producten in de winkel en het restaurant. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Weekendhulp Horeca (restaurant de Proeftuin)

Wij zoeken jou!

Ben jij een enthousiaste horecamens, maar werk jij liever tijdens winkelopeningstijden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor ons restaurant 'De Proeftuin' zijn we op zoek naar een enthousiaste en representatie hulpkracht die ons team in de week en/of weekenden komt vergezellen. Dit is een leuke bijbaan die heel goed met school, studie of andere verplichtingen te combineren is.

Wat ga je doen?

Je assisteert bij de (voor)bereiding van diverse producten zoals salades, smoothies, kleine gerechten en broodjes. Je helpt onze klanten aan de counter met de verkoop van koffie, thee en dergelijke.

Daarnaast zorg je ervoor dat het restaurant, keuken en toilet netjes blijft en verleen je service met een grote glimlach.

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca branche (of je vindt het gewoon ontzettend leuk). Je bent alert, representatief en communicatief vaardig, maar nog veel belangrijker; je beschikt over de nodige flair en je bent gewoon aardig. Je bent beschikbaar in de week ( na school ), op de zaterdag en/of zondag, op feestdagen en tijdens de vakantieperiodes.

En verder?

Het team van Intratuin Hulst is collegiaal en enthousiast waarin altijd ruimte is voor een praatje, advies of extra handje. Als werknemer krijg je een fijne  personeelskorting op bijna alles wat er in de winkel te koop is en dit geldt ook voor de meeste lekkernijen uit ons restaurant de Proeftuin.

Ben jij de vrolijke horecamedewerker, met een voorliefde voor gastvrijheid, waar we naar op zoek zijn? Laat van je horen en solliciteer bij ons. We zien ernaar uit om met je kennis te maken!

 
 
 
Groene groet,
 
Intratuin Hulst
Solliciteer direct!Of ga terug naar het vacatureoverzicht
SOLLICITEER DIRECT!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in