+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.

Maintenance Engineer IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Omschrijving
Als Maintenance Engineer zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren/voorbereiden/coördineren van preventieve onderhoudswerkzaamheden en daarbij modificeren/optimaliseren van bestaande productie-installaties en nutsvoorzieningen met als invalshoek WTB. In deze functie zal je direct rapporteren aan de M&E manager. Zie jij jezelf met je collega’s zorg dragen voor het optimaliseren van het productieproces?

Baanaanbod
Een aantrekkelijk salaris tot wel 62.000.- en verder:- Aantrekkelijke pensioenregeling- Reiskosten vergoeding- Laptop/Telefoon van de zaak- 25 vakantiedagen en 11 ATV dagen (op basis van 40 uur)

Functie-eisen
Als Maintenance Engineer heb jij een Technische opleiding:- HBO of minimaal MBO 4 niveau (WTB of Mechanische Techniek)- Je hebt ruime ervaring in het preventief machineonderhoud- Je voert zelfstandig opdrachten uit- je kan schakelen met interne en externe stakeholders

Bedrijfsprofiel
Je gaat werken bij een van de grootste fabrikanten op het gebied van diervoeding. Per dag rollen hier zo’n miljoen blikken van de band. Dit bedrijf heeft zich de afgelopen 50 jaar opgewerkt tot marktleider en de rek is er nog lang niet uit.Ooit klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 9 fabrieken, 14 kantoren en 1500 medewerkers verspreid over Europa.
Dit internationaal opererende bedrijf is zijn kernwaarden niet uit het oog verloren en kiest voor een verantwoordelijke en duurzame groei. Een bedrijf waar de medewerker voorop staat en vanuit een familie standpunt wordt gedacht. Zie jij jezelf hier al werken? Reageer dan snel!
Meer informatie? Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Locatie Beverwijk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in