+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.
Laad meer vacatures

CNC Frezer/Kotteraar Technische Dienst IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.058 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Aan de slag als Frezer bij de technische dienst met werkstukken die je nergens anders tegen zult komen! Lijkt jou dit iets?
Wat ga je doen?

Als Frezer op de afdeling Verspaning houd je je met name bezig met het frezen en kotteren van complexe werkstukken. Dit zijn stukken van handformaat tot maar liefst 22 ton! Hierbij is zo'n 90% enkelstuks werk. Vrijwel geen seriewerk. Je maakt jouw werkstuk van start tot finish, waarbij je soms met heel nauwkeurig werk te maken hebt. Dat maakt de functie van Frezer erg afwisselend en uitdagend. Omdat je aan veel diverse werkstukken zult werken, ben je bekend met het werken met diverse materialen en ben je in staat om zelfstandig keuzes te kunnen maken in gereedschap.

De machines waarmee gewerkt wordt zijn Scharmann, Soraluce, FPT, Juaristi en MTE. Alle machines zijn met Heidenhain besturing. Het is handig als je daar al kennis van hebt, maar zeker geen vereiste. We besteden namelijk veel tijd aan je inwerking, dus leren je ook graag de fijne kneepjes van het vak met deze machines. We vinden het belangrijk om je goed te begeleiden, omdat je bij ons soms werkt aan extreem grote en zware installaties en onderdelen. Na de inwerkperiode is het de bedoeling dat jij zelfstandig je werkzaamheden kunt verrichten.

Je komt te werken in de 2-ploegendienst. Dit houdt in dat je op maandag t/m vrijdag werkt van 6.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 22.00 uur. In de weekenden ben je roostervrij! Je ontvangt hiervoor een toeslag van 15% op je salaris. Daarnaast loop je consignatiediensten. Dit gebeurt roulerend en komt voor jou zo’n vijf tot zes keer per jaar voor. Omdat je werkt in 2-ploegendienst, kan het gebeuren dat je een werkstuk halverwege uitvoering van een collega overneemt. Het is daarom belangrijk dat je gedreven bent om werk tot een goed einde te brengen en goed kunt overleggen met je collega.

Herken jij jezelf hierin?

Een Frezer bij Hoogovens Technische Dienst is stressbestendig en durft een uitdaging aan te gaan. Om deze functie verder goed in te vullen heb je:

  • Minimaal MBO3 diploma richting verspaning en/of werktuigbouwkunde of iets vergelijkbaars.
  • Een hoog veiligheidsbewustzijn.
  • Ervaring met verspanen en eventueel ook met boren en/of steken.
Wat bieden wij jou?

Vooral een functie waarin jij zelf midden in de techniek en uitvoering staat, maar in deze veelzijdige functie bieden wij je meer, namelijk:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €4.058,- bruto per maand is. Dit is exclusief 2-ploegendiensttoeslag van 15% en exclusief consignatiediensttoeslag;
  • Veel vrije dagen: maar liefst 52;
  • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:
Je komt te werken binnen het verspaningsteam, wat valt onder Reparatie, Montage en Onderhoud (RMO) binnen onze onderhoudsservice. De verspaning is opgedeeld in twee groepen, namelijk vlak en rond. Het gaat hier een functie in het team vlak. Beide groepen, beiden bestaand uit 12 ervaren frezers, werken volgens het tweeploegendienst rooster. In het tweeploegendienst rooster werk je de ene week van 6.00 tot 14.00 uur en de andere week van 14.00 tot 22.00 uur. Het team kent een goede sfeer met een heldere overlegstructuur en ook buiten het werk is het contact goed. Regelmatig wordt er een teamuitje gepland, waarbij het zeker geen verplichting is dat je meegaat. Afhankelijk van wie je bent en wat je meebrengt aan kennis en ervaring, wordt gekeken in welke van de twee teams je het beste op je plek bent. Tijdens de pauzes, die jullie meestal samen houden, is sport het onderwerp wat het meest besproken is.

Jouw afdeling:
HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Vivian Boers, Corporate Recruiter, via 06 11623373.

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in