+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.
Laad meer vacatures

Software Engineer IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.946 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grondstoffenplanning bij een toonaangevende speler in de staalindustrie. Als onderdeel van een compact team van experts, werk je aan het onderhouden en uitbreiden van een complex planningsysteem dat de kern vormt van onze supply chain. Met jouw inzet draag je direct bij aan het optimaliseren van onze grondstofkosten van ongeveer 2 miljard euro per jaar. Een unieke kans om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst in een technische productieomgeving. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor onze grondstoffenplanning?
Wat ga je doen?

Samen met een Business Analist en een ervaren Software Engineer, word je (mede) verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons planningsysteem.  Dit systeem ondersteunt onze planners in hun (complexe) dagelijkse werk en jij zorgt er voor dat het aangepast wordt aan veranderende eisen van de omgeving en de planners. Het systeem is verre van simpel en het verder uitbouwen is een ware uitdaging! Wij gaan je de fijne kneepjes van Quintiq leren, het product waar ons planningsysteem in is gebouwd. Verder maak je geen deel uit van een grote IT organisatie maar zit je bij je "klanten" met de daarbij behorende korte lijntjes.

Jij zorgt ervoor dat de hele supply chain van aankopen, transporteren, lossen aan onze kade en verwerken van grondstoffen voor de productie van ijzer en staal in onze fabrieken optimaal gepland kan worden. En dan te bedenken, dat onze totale grondstofkosten ongeveer 2 miljard euro per jaar bedragen en dat het gaat om ongeveer 15 miljoen ton ertsen en kolen. Jij kunt hier helpen het verschil te maken!

Herken jij jezelf hierin?

Je vindt het leuk om dicht tegen onze business processen aan te werken en samen met het team het APS systeem verder uit te bouwen. Verder heb je:

  • Bij voorkeur een WO Diploma in informatica, software engineering, wiskunde, econometrie of kunstmatige intelligentie
  • 1-4 jaar ervaring met object georiënteerd modelleren en programmeren
  • ervaring met Quintiq software, databases zoals Oracle of SQL en met interface technologieën zoals SOAP en ODBC is een plus
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wat bieden wij jou?
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen en doorgroeien naar een hogere functie.
  • Een salaris dat afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 7945,67 bruto per maand is. Natuurlijk groeit je salaris bij goed functioneren ieder jaar.
  • Naast een variabele winstdeling krijg je een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
  • Veel vrije tijd, omdat naast je 26 vakantiedagen en 10 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:
Jij komt te werken op de afdeling Iron & Steel, daar bevind je je in een team van experts die zich bezig houden met alle technologie & planning rondom grondstoffen (o.a. ertsen, kolen) op ons 1500 voetbalvelden grote terrein

De focus ligt op het onderhouden en uitbreiden van ons planningssysteem. De transitie naar op waterstof gebaseerd ijzer en staal maken vormt een interessante uitdaging voor de komende jaren, ook op het gebied van planning.

Tata Steel:

Tata Steel is een van de grootste staalproducenten van Europa. Wij produceren, bewerken en distribueren jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal voor producten in bijvoorbeeld de bouw, automobielindustrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Wij willen voorop lopen in wat we doen en werken daarbij actief samen met onze klanten, leveranciers en researchinstituten. Wij bieden behalve goede arbeidsvoorwaarden een technische productie omgeving in een menselijke en sociale cultuur binnen een inclusieve omgeving. Niet voor niets is Tata Steel al jaren één van de beste industriële werkgevers van Nederland. Binnen Tata Steel in Europa werken ongeveer 33.500 medewerkers waarvan 11.000 in Nederland.

Onze ambitie:
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met 9000 collega’s ons werk van de toekomst?

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan contact op met Stefan Langerak, Corporate Recruiter, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in