+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselmuiden.

Medewerker Technische Dienst IJsselmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van technische magie en help mee aan het succesverhaal van een bedrijf dat elke dag nieuwe hoofdstukken schrijft. Als technische tovenaar zorg je dat alle machines perfect werken, van de hypermoderne orderpicksystemen tot de betoverende kookketels. Je lost problemen op, verbetert machines en houdt alles draaiende. Geniet van vrijheid in je werk, kansen om te groeien en een team dat jouw passie waardeert. Plus, elke dag vers fruit en de kans om de heerlijke maaltijden te proeven. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar om jouw technische genie los te laten in een wereld waar machines magische verhalen schrijven en elke dag een nieuw hoofdstuk begint? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Bij onze opdrachtgever zorgen ze ervoor dat alles op rolletjes loopt, en hiervoor zoeken ze iemand die dat ook kan waarmaken. Stel je voor: een gloednieuwe uitbreiding van het pand, waarbinnen een hypermodern, geautomatiseerd en gerobotiseerd orderpicksysteem staat te trappelen om in actie te komen. Duizenden bestellingen worden dagelijks met de snelheid van het licht verwerkt, en dat is waar jij in beeld komt.

Jij bent de technische goeroe die elke machine in perfecte harmonie laat draaien en daardoor klanten met een glimlach van oor tot oor bedient. Of het nu gaat om onze hypermoderne verpakkingskeuken of de betoverende kookketels en steamers in de warme keuken, jij bent de onvermoeibare pionier die elk geheim ontrafelt. Met de solide steun van onze vertrouwde leveranciers sta jij altijd klaar om hindernissen in een oogwenk te overwinnen.

Als medewerker van de technische dienst, ben jij de drijvende kracht achter de machinepark. Mechanische problemen? Die zie jij als interessante puzzels die je met jouw creatieve denkvermogen kunt oplossen. Maar dat is niet alles, want met jouw expertise kun je bestaande machines zelfs verbeteren en upgraden.

Samen met de teamleiders plan je het onderhoud van verschillende afdelingen en voer je dit moeiteloos zelfstandig uit. De missie van onze opdrachtgever is om verse maaltijden door heel Nederland te bezorgen, op tijd en van topkwaliteit. Daarom is het essentieel dat het proces ononderbroken blijft, en dat betekent dat jij flexibel bent en niet opgeeft tot elke uitdaging is overwonnen.

Voel jij je klaar om de technische tovenaar te worden die het team nodig heeft? Solliciteer nu en laat jouw technische passie bij onze opdrachtgever schitteren!

Je komt te werken bij Uitgekookt. Uitgekookt maakt een ongekende groeisprong! Wat ooit begon als een lokale groenteteler meer dan 190 jaar geleden, is inmiddels uitgegroeid tot de toonaangevende verse maaltijdservice van Nederland. Met een schare van meer dan 300.000 tevreden klanten, een team van ruim 300 gepassioneerde medewerkers en meer dan 1000 bezorgers, zijn we niet zomaar een bedrijf. Uitgekookt heeft de traditionele eetgewoonten getransformeerd tot een beleving voor jong en oud.

De magie van Uitgekookt? Een innovatieve bereidingswijze, met alleen de allerbeste verse ingrediënten en zonder enige kunstmatige toevoegingen. Hierdoor behouden de gerechten hun natuurlijke smaak en voedingswaarde, en dat proef je bij elke hap!


Wij bieden
  • De ultieme outfit met bedrijfskleding en gereedschap, zodat je altijd klaarstaat om in actie te komen;
  • Vrijheid en zelfstandigheid in je taken, waarbij jou creativiteit op de vrije loop kan;
  • Eindeloze mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke groei;
  • Een aantrekkelijk salaris dat jouw kennis en ervaring weerspiegelt;
  • Koers naar een voltijdse positie in een bruisend en snelgroeiend bedrijf, met een vast contract op de horizon;
  • Elke dag staat er vers fruit klaar en krijg je de kans om van de maaltijden te proeven.
Wij vragen
  • Je bent stressbestendig, zelfstandig en verantwoordelijk;
  • Je beschikt over een diploma in elektrotechniek of mechatronica, of je kunt aantoonbare ervaring als monteur in de industrie aantonen;
  • Je weet het overzicht te houden en kunt goed plannen;
  • Flexibele beschikbaarheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in