+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Staphorst.

Medewerker Technische dienst Staphorst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Brink, een wereldleider in trekhaken, zoekt een nieuwe collega voor de technische dienst. Je werkt in een team dat zorgt voor het onderhoud van machines en gebouwen. Dit is een kans om te werken met verschillende technieken en machines. Je krijgt je eigen gereedschap en telefoon. Er zijn ook mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Dit werk is in een inspirerende omgeving. Als je van afwisseling en dynamiek houdt, is dit iets voor jou. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Als organisatie is Brink continue gefocust op de kwantitatieve én kwalitatieve productie van de trekhaken. Dit valt of staat met een goed werkend machinepark. Dit machinepark wordt onderhouden door een team van ervaren monteurs. Daarom zijn wij voor Brink op zoek naar een extra medewerker technische dienst die houdt van afwisseling en dynamiek. Heb je interesse? Lees dan snel verder!

* Deze functie staat ook open voor kandidaten die het vak willen leren.

wat bieden wij jou
  • Een goed salaris o.b.v. opleiding en ervaring
  • Je eigen gereedschap en telefoon
  • Een inspirerende werkomgeving
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden
wie ben jij

Als medewerker technische dienst voldoe je aan onderstaande kenmerken;

  • Een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 3 of 4 Elektrotechniek, Mechatronica (of vergelijkbaar);
  • Kennis van meet- en regeltechniek, analysetechnieken, storing zoeken, mechanica en bij voorkeur ook van hydrauliek, pneumatiek en PLC’s;
  • Enkele jaren ervaring als monteur in een industriële omgeving is een pre;
  • Bereidheid om door opleidingen en cursussen te investeren in jezelf;
  • Bereidheid om in 2-ploegendienst te werken en incidenteel op een zaterdag.
wat ga je doen

Je gaat werken op de afdeling Maintenance op het hoofdkantoor in Staphorst. Deze is verantwoordelijk voor het in stand houden van het totale machinepark en facilitaire zaken, zoals gebouwen, terreinen en gebouw gebonden installaties. De afdeling draagt zorg voor het onderhoud en een snelle afhandeling van storingen, zodat stilstand van de productie zo veel mogelijk wordt beperkt. Dit werk wordt vanuit de eigen werkplaats uitgevoerd door een team van ca. 10 personen.

In de functie van medewerker technische dienst heb je een gevarieerd en uitdagend werkpakket. Door het uitgebreide machinepark komen alle onderdelen aan bod; mechatronica, elektronica, pneumatiek en hydrauliek aan vaak computergestuurde machines. Van alle gemelde storingen weet je zelf je werkzaamheden in te plannen of prioriteit te geven. Hierin zul je veel vrijheid hebben. Bij vaak voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de machines aan te passen of te verbeteren. Je denkt mee over hoe je de machine nog verder kan verbeteren en bespreekt dit tijdens een dagelijks overleg met collega’s en leidinggevende. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een korte rapportage in ons onderhoudssysteem Ultimo. Als medewerker technische dienst begeleid je ook de monteurs van derden en heb je contact met leveranciers over actuele storingen en verbeteringen.

waar ga je werken

Brink Group, is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobielsector. Onder het motto ‘Your perfect fit’ biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen bijna elk denkbaar voertuig en dat wat men wil vervoeren, waardoor iedere dag weer miljoenen gebruikers veilig de weg op kunnen. Tot nu toe rijden er ongeveer 25 miljoen auto’s rond met een Brink trekhaak. Brink Group, met haar hoofdkantoor in Staphorst, heeft ongeveer 600 medewerkers in 9 landen en state-of-the-art productie locaties in Nederland, Frankrijk, Zuid-Afrika en Thailand. Sinds 5 oktober 2021 is Brink Group onderdeel van Dexko Global (USA).

sollicitatie

Zie jij jezelf hier werken? Solliciteer dan en we hopen jou snel te spreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in