+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.

Medewerker Technische dienst Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,35 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werken bij een wereldwijde speler in de verpakkingsindustrie? Dat kan bij Smurfit Kappa! Wij zijn op zoek naar een medewerker technische dienst voor 40 uur per week. Stel je voor: Je komt 's ochtends aan bij Smurfit Kappa in Hoogeveen. Met een verse kop koffie in je hand start je jouw werkdag met het overzien van jouw takenpakket. Misschien is er een machine defect of heeft de productielijn onderhoud nodig. Dankzij jouw technische inzicht en praktische aanpak, zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Waar wacht je nog op? Als jij passie hebt voor techniek en je graag wilt ontwikkelen in een professionele werkomgeving, klik dan op de sollicitatieknop! Sluit je aan bij ons team en maak samen met ons het verschil in de verpakkingsindustrie.

Wij bieden:

🕖 Werkzaamheden in een 2-ploegensysteem;
💰 Bruto-uurloon van minimaal €15,35 bij de start;
💵 Over elk gewerkt uur een toeslag van 16%;
🚀 Intentie tot een vast dienstverband;
🚗 Reiskostenvergoeding. Wij bieden een fulltime functie in een mooi en net bedrijf, waar al haar werknemers lang met plezier werken en tijdens de werkuren krijg je bij ons onbeperkt toegang tot gratis koffie en thee. Want, goed werken begint bij een lekkere kop koffie of thee, toch? Maak jij jezelf onmisbaar? Dan wil de opdrachtgever het dienstverband voor langere tijd voortzetten.

Wij vragen:

Als medewerker technische dienst bij Smurfit Kappa in Hoogeveen ben je onmisbaar in het bedrijf. Jouw technische kennis en ervaring zorgt ervoor dat onze machines altijd soepel blijven draaien. Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met: • Een afgeronde MBO-opleiding;
• Kennis van elektrotechniek en mechanica;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Fulltime beschikbaar in de 2-ploegen. Ben jij deze probleemoplosser die we zoeken? En staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan pas jij precies in ons plaatje bij Smurfit Kappa in Hoogeveen.

Waar ga je werken:

Een bedrijf in Hoogeveen dat dozen en verpakkingsmateriaal levert aan de voedingsindustrie. Dit betreft een productiebedrijf in de verpakkingsindustrie. Het verkorten van doorlooptijden, de inzet van verbetermethodieken en technologisch innoveren, zónder kwaliteitsverlies is waar dit bedrijf in vooraan staat. Bij dit bedrijf zijn medewerkers jarenlang werkzaam. Wanneer je begint als uitzendkracht, heb je ook perspectief om uiteindelijk een vast contract bij het bedrijf zelf te krijgen. De werksfeer is goed, vast en flexibel personeel wordt gelijk behandeld in de omgang, en er is volop ruimte voor ontwikkeling en initiatieven om te verbeteren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in