+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ommen.

Medewerker Technische Dienst Ommen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.899 - € 3.652 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met machines die verpakkingen bedrukken? We zoeken iemand die goed is in het onderhouden en repareren van deze machines. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en helpt het productieteam. Je werkt ook aan het verbeteren van de machines. Je komt te werken bij een bedrijf dat al lang bestaat en nu de grootste is in hun vak. Ze hebben veel verschillende machines om de beste kwaliteit te leveren. Je kunt hier veel leren en in een leuk team werken. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou leuk om te werken met machines voor het drukken van verpakkingen voor grote merken? Ga je geen storing of complexe aansluiting uit de weg én vind je kwaliteit van het product belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever in Ommen zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst die de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de reparatie en het optimaal functioneren van de drukmachines op zich neemt. Je zult je bezighouden met het gepland onderhoud en reageert adequaat op storingen. Je zult hiervoor nauw samenwerken met het productieteam, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Daarnaast optimaliseer jij de instellingen van de machines voor maximale efficiëntie, voer je tests uit om de kwaliteit te controleren, geef je ondersteuning aan de operators om het machinegebruik te begrijpen, rapporteer je technische problemen en onderhoudsactiviteiten, adviseer je over verbeteringen en investeringen m.b.t. technologieën en draag je natuurlijk bij aan een veilige werkomgeving. Omdat jij dé specialist bent op het gebied van de drukmachines, ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s bij vragen en/of opmerkingen.

De organisatie waar je werkzaam zult zijn kent haar oorsprong in de jaren ’70. Toen nog op een zolderkamer, waar stickers en shirts bedrukt werden. Inmiddels is de organisatie de grootste in de branche en bevinden zij zich in een groot, modern pand waar alle benodigdheden staan om aan alle wensen van de klanten te voldoen en hen de beste kwaliteit verpakkingen te kunnen bieden. Om dit te realiseren, beschikt de organisatie o.a. over de mogelijkheid voor het draaien van zeefdruk, foliedruk, digitale druk en staat er sinds kort een splinternieuwe metalliseer- en laklijn. Omdat de organisatie specialist is in het combineren van deze verschillende technieken, onderscheidt hen dit van andere organisaties in deze branche. Daarnaast kunnen zij met de snel veranderende markt meebewegen en is er altijd een oplossing te vinden voor de vraag van de klant.


Wij bieden
  • Een salaris tussen de €2.899,86 en €3.652,13 op basis van 40 uur en passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Jezelf specialiseren in jouw technische interesses;
  • Werken in een heel gezellig team waar de successen worden gevierd!
Wij vragen
  • Je hebt kennis van mechanische, elektrische, en digitale systemen;
  • Ervaring met digitale drukmachines is een pré, maar er zal altijd voldoende ondersteuning zijn om je alles te leren wanneer je dit nog niet hebt;
  • Je bent bereid om flexibele uren te werken wanneer dit nodig is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in