+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Groenvoorziener Joure

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Het is tijd om buiten aan de slag te gaan en de natuur tot leven te brengen! Als groenvoorziener help je bij het onderhouden van tuinen en groene omgevingen. Je werkt veel buiten en doet verschillende taken zoals schoffelen, snoeien en grasmaaien. Je kunt zelfs een gratis opleiding volgen om door te groeien tot hovenier. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Het mooie weer breekt weer aan wat betekent dat ook de tuinen en groene omgeving weet tot bloei komt. Om hier van te kunnen genieten is goed onderhoud belangrijk. Als groenvoorziener kun jij hier jouw steentje aan bijdragen.

Als groenvoorziener assisteer je veelal een vakbekwaam hovenier of ga je in bepaalde gevallen zelfstandig op pad. De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoffelen, snoeien, het bestrijden van onkruid, bladblazen, bosmaaien, grasmaaien en overig groenonderhoud. Je bent dus veel in de buitenlucht aan het werk en dit doe je graag. 

Wil jij jezelf (nog) verder ontwikkelen binnen de groenvoorziening of zelfs doorgroeien tot uiteindelijk een zelfstandig hovenier? Meld je dan aan voor de gratis opleiding tot aankomend hovenier. In 10 dagen leer jij de kneepjes van het vak en heb je daarna direct een baan als aankomend hovenier. Neem voor meer informatie over deze opleiding contact met ons op.


Functie eisen
  • (enige) relevante ervaring met de genoemde werkzaamheden
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te behalen)
  • flexibele instelling
  • rijbewijs B(E)
  • eigen vervoer
Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd en actief in Zuid-west Fryslân. De werkzaamheden zijn veelal bij particulieren en bedrijven, maar kunnen ook bij gemeenten en instellingen plaatsvinden. Bij deze opdrachtgevers word je met open ontvangen.


Wat wij bieden

Het betreft veelal een fulltime functie waarbij een contract voor langere duur tot de mogelijkheden behoort. Als medewerker groenvoorziening ligt jouw salaris tussen de € 13.27 en € 15,00 bruto per uur. Hierbij hangt de hoogte van het loon samen met jouw ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in