+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.

Service Manager Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.700 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van JD Engineers als Service Manager en leid een team van technische experts naar succes. In deze rol ben je de spil van de Serviceafdeling, waarbij je niet alleen zorgt voor het leveren van top service aan klanten, maar ook de kans krijgt om de afdeling continu te verbeteren en te optimaliseren. JD Engineers biedt een omgeving met een sterke focus op innovatie en klanttevredenheid, waar jouw ideeën en inzichten echt het verschil kunnen maken. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren professional op het gebied van servicemanagement? Heb je een passie voor het leveren van hoogwaardige service aan klanten en het aansturen van een team van technische experts? Dan is dit jouw kans om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen als Service Manager bij JD Engineers in Joure!

WAT GA JE DOEN?

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de Serviceafdeling. Als Service Manager ben je operationeel leidinggevende van een ervaren team, bestaande uit 4 tot 6 monteurs, 2 spareparts medewerkers, 1 support engineer en 1 service planner. Je bent lid van het MT én rolt met behulp van het jaarplan de servicestrategie van het bedrijf uit.

Je bent continu bezig met het managen en optimaliseren van de Serviceafdeling. Je stuurt een team van technisch specialisten aan en zorgt ervoor dat zij de beste service leveren aan de klanten. Jouw team is het eerste aanspreekpunt voor klanten bij servicevragen en -problemen en zorgt voor een efficiënte afhandeling ervan. Om ervoor te zorgen dat de processen continu worden verbeterd en geoptimaliseerd, werk je nauw samen met andere afdelingen binnen JD Engineers.

Werkzaamheden waar je je o.a. mee bezig gaat houden:

  • BeleidBijstellen afdelingsplan en zorgen voor mensen en middelen om de strategie waar te maken. Tevens herkennen en omzetten van commerciële kansen en mogelijkheden om de opbrengsten uit de service activiteit­en te laten groeien;
  • AansturingMaar ook begeleiden, motiveren én aansturen van de service binnendienst en (inter­natio­na­le) servicemonteurs;
  • Klantrelatiebeheer aanspreekpunt voor de (internationale) klanten. Dit kan het afhandelen van klachten, het oplossen van problemen omvatten, maar ook het afstemmen van SLA contracten.
  • Processen en automatisering Van (service)activiteiten. Verbeteren van de processen binnen de afdeling. Borgen van kennis en opzetten en uitrollen SLA’s (Service Level Agreements).
  • Kwaliteitsborging Je zorgt ervoor dat de dienstverlening voldoet aan de hoogste kwaliteits­normen. Dit kan onder meer het opstellen en handhaven van standaardprocedures, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het implementeren van verbeteringen omvatten.
  • Rapportage en analyse Waar nodig houd jij rapporten bij over de prestaties van de afdeling, zoals klanttevredenheid, responstijden en productiviteit. Deze gegevens worden geanalyseerd om trends te identificeren, problemen op te lossen en verbeteringen voor te stellen.

WAT HEEFT JD ENGINEERS JOU TE BIEDEN?

JD Engineers biedt een uitdagende en afwisselende functie waarbinnen veel vrijheid is om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Bij JD ligt de focus op innovatie en klanttevredenheid, er wordt naar gestreefd de verwachtingen van de klant altijd te overtreffen. Past dit bij jou? Lees dan nog even verder!

JD Engineers heeft een open cultuur, waar medewerkers gezien worden als het belangrijkste kapitaal. Jouw leidinggevende is de algemeen directeur: Hij is een ervaren leidinggevende die ruimte en vertrouwen geeft en mensgericht is.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een ervaren leidinggevende en van nature een kartrekker. Jij neemt graag het voortouw in een groep en krijgt mensen mee. Je staat stevig in je schoenen en weet het team te enthousiasmeren voor jouw nieuwe ideeën. Jij bent goed in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Je bent sociaal, verbindend en hebt aandacht voor de medewerkers in jouw team. Bij voorkeur heb je ervaring in serviceprocessen in de machinebouw, een technische achtergrond én een hands-on instelling.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je hebt een afgeronde technische studie op hbo-niveau;
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een technische omgeving;
  • Je hebt leidinggevende ervaring;
  • Je vindt het leuk om af en toe op reis te gaan;
  • Je bent dusdanig technisch onderlegd, dat je kunt meepraten/-denken met de service­mon­teurs;
  • Je hebt een commerciële en servicegerichte mindset.

WAT BIEDEN WE JOU?

  • Een fulltime functie in Joure met variatie, zelfstandigheid, uitdaging en verantwoordelijkheid;
  • Je hebt als MT-lid direct invloed op de koers van het bedrijf;
  • Je komt bij een organisatie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen;
  • Een basissalaris conform de CAO Metaal en techniek (tussen de € 4.500,- en € 5.700,- bruto per maand) plus netto toeslagen en winstuitkering.

JDengineers is een innovatieve machinebouwer, gevestigd in Joure en al meer dan 20 jaar actief in de golfkarton – en kartonnage industrie. Groot geworden door de ontwikkeling van retrofits aan bestaande vouw- en plakmachines wereldwijd. Met een team van 45 enthousiaste, gedreven en ervaren medewerkers worden in eigen huis modificaties, retrofits en software ontwikkeld, machines gebouwd en getest en de specialistische service verleend.

INTERESSE?

Bel, app of mail dan gerust. Jan Ype vertelt je er graag meer over! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 0657838073

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in