+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Flexmedewerkers clean-team, joure Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.210 - € 2.811 p/m

Vacature in het kort

Voor een schoonmaakbaan in de omgeving van Joure zoeken we flexibele medewerkers. Je gaat op verschillende plekken schoonmaken, zoals kantoren en bedrijven. Je werkt van maandag tot vrijdag, meestal in de middag en avond. Dit is een baan waar je veel kunt leren en groeien. Je doet belangrijk werk door ervoor te zorgen dat alles er netjes uitziet. Als je van afwisseling houdt en graag met je handen werkt, is dit iets voor jou. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Flexmedewerkers clean-team gezocht in de omgeving van Joure.

Ben jij een flexibele schoonmaaktopper die op verschillende plekken kan werken? Woon jij in de omgeving Joure en ben jij opzoek naar een leuke schoonmaakbaan met veel afwisseling? Lees dan snel verder.

Voor een bedrijf in de omgeving van Joure zijn wij opzoek naar een Flex-medewerker clean team. In deze functie ben je inzetbaar op verschillende locaties voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Dit kan zijn voor de schoonmaak van kantoorpanden, maar het kan ook voorkomen dat je bij andere bedrijven aan de slag gaat. Je verricht hier werkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen en zorgt dat de omgeving en weer verzorgd en representatief uit ziet. Je kunt je verplaatsen naar verschillende locaties waarin je in overleg opgeroepen kunt worden voor een schoonmaak klus. Dit vraagt voor jou de nodige flexibiliteit, maar dit zal voor jou geen probleem zijn.

Het bedrijf waar je voor gaat werken is gespecialiseerd in onderhoud, reiniging en renovatie van verschillende omgevingen. Je werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag zijn tussen 14:00 uur en 20:00 uur, ongeveer 32 tot 40 uur per week. Ze hebben een ruim aanbod als het aankomt op opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Ben jij de flexibele duizendpoot die wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou. Reageer snel.

Gevraagd

Wat wij vragen
  • In het bezit van een B-rijbewijs;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wat wij bieden
  • Salaris volgens het schoonmaak CAO tussen de €2.209,74 en de €2.810,75 op basis van een fulltime werkweek. Uiteraard afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • Kans op vaste aanstelling;
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis, volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. We houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

We zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken, opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top! Reageer gauw via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met telefoonnummer: 050-7001908.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in