+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Technisch medewerker Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Voor een veelzijdige functie in de techniek zoeken we een allround medewerker die van afwisseling houdt. Je werkt op verschillende afdelingen, van magazijn tot montage. Ervaring is niet nodig, wel de wil om te leren en samen te werken. Je taken zijn onder andere werken met staal, helpen op de lasafdeling en producten monteren. Je komt te werken in een hecht team waar iedereen elkaar helpt en nieuwe dingen leert. Je werkt fulltime en bent elke vrijdagmiddag vrij. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag meer leren in de techniek en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan ben jij zeker op het juiste adres voor een opdrachtgever in Joure zoeken wij een handige technische montagemedewerker die van alle markten thuis is. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en wie weet ben jij binnenkort al het manusje van alles bij onze opdrachtgever.

Als allround medewerker werk je mee op verschillende afdelingen. Zo sta je de ene dag in het magazijn en sta je de andere dag op de montage afdeling. Ook kun je bijspringen je bij op de lasafdeling indien nodig en ben je een helpende hand voor het personeel binnen het bedrijf. Ervaring is hierbij niet noodzakelijk. Het belangrijkste punt is dat je graag wilt leren en het leuk vind om samen met je collega's voor mooie eindproducten te zorgen. Met deze drive ben jij zeker de nieuwe topper die aan de slag gaat binnen dit super leuke bedrijf!

Werkzaamheden bestaan uit o.a.; 

  • ponsen, persen, knippen en zagen van staal;
  • aanvoeren van materiaal voor de lasrobot;
  • monteren en inpakken van de producten;
  • laden en lossen van de vrachtauto. 
Functie eisen
  • Praktisch ingesteld, leergierig en flexibel
  • Jij ziet het werk liggen;
  • Technisch inzicht;
  • Op korte termijn beschikbaar;
  • Woonachtig in omgeving Joure.
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat inmiddels bijna 30 jaar en ze blijven nog steeds ontwikkelen. Momenteel zijn ze vanwege drukte op zoek naar een nieuwe medewerker die de kneepjes van het vak wil leren of die zich verder door wil ontwikkelen binnen de techniek! In de werkplaats in Joure werkt een klein, maar zeer hecht team. De medewerkers zijn veelal intern opgeleid tot hun huidige functie. Wat daarom ook super leuk is om te zien dat ze allemaal super enthousiast zijn en elkaar nog steeds nieuwe dingen leren! Je komt te werken in een fijne omgeving, schone werkplaats en hechte sfeer.


Wat wij bieden

Je kunt als allround medewerker per direct fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:00 uur tot ongeveer 16:15 uur. Maar het leuke moet nog komen, want je bent op vrijdagmiddag vrij! Wanneer het dienstverband van beide kanten goed bevalt behoort een baan voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris conform de cao Metaal & techniek dat passend is bij jouw opleiding en ervaring/leeftijd. 

Ga jij binnenkort aan de slag als allround medewerker bij onze opdrachtgever? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in