+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Workum.

Specialist Technisch Onderhoud - 16 uur Workum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.100 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Specialist Technisch Onderhoud werk je aan het verbeteren van het onderhoud van machines. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en helpt het team om problemen te voorkomen. Dit doe je door slimme plannen te maken en samen te werken met verschillende afdelingen. Je zet je in voor veiligheid en kwaliteit. Ook kijk je hoe dingen beter kunnen en deel je jouw kennis met anderen. Je maakt deel uit van een team dat graag samenwerkt en van elkaar leert. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als Specialist Technisch Onderhoud is jouw doel om ervoor te zorgen dat het machinepark op een efficiënte en effectieve manier tot maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid komt. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het structureel en tactisch verbeteren van het preventief en correctief onderhoud. 

Belangrijk in deze rol is samen met het TD team de verandering van reactief naar proactief onderhoud verder voort te zetten. Hierbij neem je de organisatie mee in het continu verbeteren en werk je toe naar een proactieve manier van werken. Je werkt nauw samen met de afdelingen: Veiligheid, Productie, Technologie, Projecten en QA. Je bent mede verantwoordelijk voor het verbeteren en handhaven van de veiligheid en het voedselveilig werken. In deze rol kun je het interne netwerk optimaal benutten op het gebied van maintenance best practices. Je rapporteert aan de Manager Maintenance.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

• Je zorgt dat de onderhoudsplannen en concepten in het onderhoudsbeheerssysteem (SAP-PM) up-to-date blijven;
• Je stelt onderhoudsplannen op, dit doe je samen met werkgroepen, op basis van wet- en regelgeving, FMECAs, leveranciers informatie en kennis op de werkvloer;
• Je verbetert de onderhoudsplannen technisch inhoudelijk, met input van de uitvoerenden;
• Je ondersteunt bij activiteiten rondom het magazijn, zowel fysieke indeling alsmede de SAP inrichting ervan;
• Je faciliteert bij het analyseren van repeterende technische storingen en breakdowns, met als doel om de grondoorzaken te achterhalen. 



Gevraagd

Om succesvol in deze rol te zijn beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding; 
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie;
  • Kennis en ervaring met Maintenance systemen en methodieken, zoals: SAP, FMECA, TPM, RCA;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands (mondeling en schriftelijk);
  • Je beschikt over de volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn.


Aanbod

Wat kan je verwachten?

Het salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt rond de 4100 bruto per maand op basis van 38 uur. Jij bent 16 uur per week beschikbaar voor een periode van 8 maanden waarbij je op contract komt via Independent Recruiters.  

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Ter ondersteuning van onderhoudswerkzaamheden binnen een grote fabriek in de levensmiddelenindustrie, ben ik op zoek naar een ervaren Onderhoudsspecialist die beschikbaar is voor 16 uur per week voor een periode van 8 maanden!

De organisatie is een grote internationale speler in de levensmiddelenindustrie. Deze fabriek produceert grondstoffen die worden gebruikt in onder andere medische voeding en babyvoeding. Ter versterking en uitbreiding van de technische dienst zijn ze op zoek naar een onderhoudsspecialist die verantwoordelijk zal gaan zijn voor het analyseren, opstellen, actualiseren en beheren van onderhoudsplannen om de productiedoelstellingen te realiseren.

Ben jij dé expert op het gebied van maintenance en technische verbeteringen en wil jij de vrijheid krijgen om deze rol eigen te maken binnen een snel bewegende,internationale productielocatie? Lees dan snel verder! Reageer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in