+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Electronic-Mechatronic Engineer Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van complexe laboratoriumomgevingen en medische technologie als Electronic-Mechatronic Engineer. Werk samen in een gepassioneerd team van productontwikkelaars en speel een cruciale rol in het verbeteren en uitbreiden van producten met een sterk mechatronische component. Ontwikkel je tot een technisch specialist terwijl je innovaties doorvoert op basis van gebruikerservaringen en markttrends, en bijdraagt aan de vooruitgang van de gezondheidszorg. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

De producten die de opdrachtgever van PART Techniek ontwikkelt en produceert zijn complete eindproducten en subsystemen die ingezet worden in een complexe laboratoriumomgeving met koppelingen naar diverse (client-server) softwareapplicaties en andere producten van Comecer. Als Electronic-Mechatronic Engineer werk je in een multidisciplinair team van enthousiaste productontwikkelaars (mechatronica, werktuigbouw, software en elektronica engineers). Je ontwikkelt je tot een technisch productspecialist van één of meer producten.

Wat ga je doen?

Je doet onderzoek naar verbetermogelijkheden van de medical devices, productie- en laboratoriumapparatuur met een sterk mechatronische component. Je initieert vernieuwingen of productverbeteringen op basis van ervaringen van de gebruikers in ziekenhuizen en trends in de markt.

Je houdt je bezig met het verbeteren en uitbreiden van PLC besturingen en met het uitvoeren van uitgebreide analyses en haalbaarheidsstudies voor de producten. Ook realiseer je aanpassingen in de gehele breedte (requirements, design, software en documentatie) en lever je een bijdrage aan verificatie- en validatieactiviteiten. Ook het schrijven en onderhouden van technische documentatie behoort tot je werkzaamheden.



Gevraagd

Je hebt kennis van PLC programmatuur zoals TwinCat en Beckhoff. Je hebt ervaring met het maken en aanpassen van elektrische schema’s. Je beschikt over een analytische denkwijze en je kunt de vertaling maken van een probleemstelling naar een mogelijke oplossing. Je hebt affiniteit met medical devices, ISO 13485. Productontwikkeling voor de gezondheidszorg binnen een sterk gereguleerde omgeving is een pré.

Daarbij beschik je over:

  • Bachelor of Master in Elektrotechniek, Mechatronica, Precision Engineering, Biomedical Engineering of ruime ervaring in gerelateerde technische disciplines;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands;
  • een probleemoplossend en improviserend vermogen;
  • een analytische denkwijze;
  • rijbewijs B.


Aanbod

  • informele werksfeer in een platte structuur, een gedreven team en veel betrokken collega’s;
  • een marktconform salaris;
  • pensioenregeling volgens de CAO Metaal & Techniek;
  • 25 vrije dagen, 5 ADV dagen en de mogelijkheid om vrije dagen bij te kopen;
  • voldoende mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen en trainingen.


Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in