+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kaatsheuvel.

Medewerker Keuken Kaatsheuvel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Efteling

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 12 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.381 - € 2.896 p/m
  • 13e maand, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Uren: Gemiddeld 32 uur per week

Werk mee aan de verwondering!

Ben jij flexibel en voel jij je thuis in de keuken? Dan wij zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 
Als Medewerker Keuken zorg je samen met het keukenteam voor een goede mise-en-place en bereid je (gedeeltes van) gerechten, in de keuken of in het zicht van de gast. Je denkt proactief mee in het optimaliseren van de keukenprocessen en draagt gevraagd en ongevraagd verbetervoorstellen aan bij de Shiftleader, Zelfstandig Werkend Kok, of je leidinggevende.

Als Medewerker Keuken:
-    verzorg je voorbereidende werkzaamheden in de keuken.
-    maak je gerechten aan de hand van vaste recepten en procedures.
-    voer je keuken gerelateerde werkzaamheden uit.
-    zorg je voor een kwalitatief product conform de afgesproken kaders.
-    neem jij hygiëne serieus, voedselveiligheid staat bij jou voorop.
-    vind je gastcontact leuk en sta je open voor eventuele vragen van de gast.
-    werk je op wisselende tijden. Soms draai je een dienst van 8 tot 12 uur lang. En de andere keer draai je een dienst van 4 uur lang.

Jouw werkplek 
Horeca neemt een belangrijke positie in binnen de Wereld van de Efteling. Met ruim 50 horecalocaties in ons attractiepark staan we elke dag klaar om op het gebied van Food & Beverage een ultieme bijdrage te leveren in de Wereld vol Wonderen. De ene gast heeft behoefte aan gemak en wil snel eten om veel attracties te kunnen bezoeken, terwijl de andere gast zich volledig wil laten onderdompelen in de Efteling-beleving en juist de tijd neemt voor een uitgebreidere maaltijd.

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de formule Fast Casual en Dinging:
De 4 Fast Casual locaties in ons park vind je op diverse plekken. Deze locaties kenmerken zich door een groot en divers aanbod, waarbij de focus ligt op kwalitatief goede en verse producten. De prijs is goed, het eten is heerlijk én past door het tempo (snelle bereiding, in rust genieten van een maaltijd) perfect in een bezoek aan de Efteling. Denk bijvoorbeeld aan zelfbedieningsrestaurant Fabula, waar gasten genieten van zoete lekkernijen of uitgebreid lunchen.

De 3 Dining locaties in het park vind je op diverse plekken. In deze bedieningsrestaurants, bijvoorbeeld 't Poffertje waar de lekkerste poffertjes worden gebakken of Polles Keuken waar de heerlijkste pannenkoeken worden gebakken, wordt gewerkt met een hoog belevingsconcept, waarin gasten op een laagdrempelige manier écht verwonderd worden. Gasten genieten hier in alle rust van een heerlijk diner. 

Wat breng je mee?
-    Je beschikt over mbo- werk- en -denkniveau 
-    Je hebt al enige werkervaring opgedaan in de keuken. Heb je nog niet zo veel ervaring? Geen probleem, onze collega’s leren je graag alles!
-    Je bent (afhankelijk van jouw contracturen) 3-5 dagen per week beschikbaar, ook werk je tijdens vakantieperiodes en feestdagen.

 
Wat krijg je van ons?
Bij de Efteling werk je vol passie in een gastgerichte en professionele omgeving. We zijn trots op de prestatie die we elke dag weer leveren. We zetten vakmanschap en werkplezier centraal en gaan informeel met elkaar om. Ontwikkeling van collega’s vinden we enorm belangrijk, dus daar krijg je alle ruimte voor.

Wij bieden jou de volgende arbeidsvoorwaarden:
-    Jaarcontract voor gemiddeld 32 uur per week.
-    Salaris tussen €2381,- en €2896,- bruto per maand op basis van 38 uur afhankelijk van opleiding en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar dan ontvang jij een percentage van het startsalaris. Dit percentage is afhankelijk van je leeftijd.
-    13e maand.
-    8% vakantietoeslag.
-    Reiskosten à €0,23 per kilometer, maximaal 100 kilometer per dag.
-    25 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband van 38 uur per week.
-    Gratis toegang tot het park voor jou, je partner en gezinsleden.
-    Gratis toegang of korting op de toegang tot meerdere attractieparken in binnen- en buitenland.

Maar er is meer!
Na één jaar heb je recht op een persoonlijk ontwikkelbudget van €500 per jaar volgens de regeling in de EAR (Efteling Arbeidsvoorwaarden). De Efteling heeft een goede pensioenregeling en aantrekkelijke personeelskortingen (zoals onder andere korting op Efteling merchandise en korting op een verblijf bij Efteling Hotels & Resorts). Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering met korting op jouw polis. Bovenal bieden we je heel veel werkplezier in de meest unieke omgeving met een enthousiaste groep collega’s.

Solliciteer direct
Heb je interesse om aan de slag te gaan als Medewerker Keuken bij de Efteling? Dan nodigen wij je uit te solliciteren voor 31 mei 2024. De procedure bestaat uit meerdere gesprekken.

We vragen alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Tenslotte ben jij het visitekaartje van de Efteling! Gedurende de selectieprocedure zal dit worden besproken.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Via dit emailadres zijn wij bereikbaar voor al jouw vragen over deze vacature. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button.  

Wij verheugen ons op jouw sollicitatie! 
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in