+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vestigingsdirecteur Installatietechniek Kaatsheuvel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

BuildingJobs

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BuildingJobs

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.333 p/m

Vacature in het kort

Als Vestigingsdirecteur Installatietechniek WTB Utiliteit bij onze organisatie speel je een cruciale rol in het realiseren van onze ambitie om uit te groeien naar een multidisciplinaire vestiging. Je leidt een team van managers, bent verantwoordelijk voor commerciële activiteiten en financieel toezicht, en werkt nauw samen met diverse stakeholders. Jouw ondernemerschap, persoonlijkheid en leiderschap zijn essentieel om successen te vieren, medewerkers te motiveren en de vestiging naar grotere hoogten te brengen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Vestigingsdirecteur Installatietechniek WTB Utiliteit, die zorgt voor een groei naar totale dienstverlening binnen de regio.
 

De Binkgroep heeft een paar jaar geleden Kin Installatietechniek overgenomen en zijn inmiddels verhuisd naar een nieuw pand in Kaatsheuvel. Deze vestiging bestaat uit ca. 60 FTE, waarvan 60 % projectenorganisatie en 40 % technisch beheer en KLP. Doel is om te groeien naar een multidisciplinaire vestiging, zodat een totaal pakket aan de klanten geboden kan worden. 
 

De vestigingsdirecteur stuurt de managers aan, is commercieel actief en houdt financieel toezicht. Hij werkt nauw samen met de andere vestigingsdirecteuren, de groepsdirectie en de groepsstaf. De vestigingsdirecteur vertaalt de strategie door naar de praktijk en communiceert daarbij helder de doelen en verwachtingen binnen de vestiging. Hij creëert een veilige omgeving waarin ruimte is voor een open en eerlijke communicatie. Ondernemerschap en persoonlijkheid worden ingezet voor het succes van de vestiging met respect voor de kernwaarden. Als blijk van trots en waardering stimuleert hij successen door deze te vieren. De vestigingsdirecteur is een verbinder en betrokken bij zijn medewerkers. Hij weet medewerkers te stimuleren en te motiveren. Hij helpt hierbij medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Door in zijn leiderschap flexibiliteit en positiviteit toe te passen zullen de prestaties van de vestiging constant verbeteren en weet hij hierbij de medewerkerstevredenheid hoog te houden. Openstaan voor verandering, creativiteit en vernieuwing is hierbij belangrijk.
 

Voor uitgebreide informatie; Jan Veldhuizen (06-30045744 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)  of Dorine Kin (06-51358345 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) van BuildingJobs. 



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een ervaren manager uit de installatietechniek  WTB bijvoorkeur vanuit de projectenorganisatie.
 

  • Technische opleiding HBO niveau, een aanvullende managementopleiding is een pré; 
  • Goede kennis van werktuigkundige en klimaattechnische installaties; 
  • Kennis van de utiliteitsmarkt; 
  • Financieel inzicht;
  • Aantoonbare leiderschapskwaliteiten;  
  • Energieke, gedreven persoonlijkheid, visitekaartje van het bedrijf, ondernemer; 
  • Mensenmens; 
  • Woonachtig in Midden-West Brabant.


Aanbod

Salarisindicatie 100 K+ en verdere emolumenten (op aanvraag).


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Werktuigkundig Installateur en in Zuid Nederland al jaren een begrip. Zij ontwerpt, realiseert en beheert installaties in en om gebouwen voor het welzijn van mens en product. Van klimaat tot sanitaire tot meet en regeltechnische installaties. Zij hebben een breed scala aan opdrachtgevers zoals binnen het commerciele vastgoed, overheden, leisure, maar ook voor de particulier hebben zij een ontzorg plan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in