+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG (contactverzorgende) Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJsselheem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,26 - € 22,45 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek waar de zelfredzaamheid van bewoners erg belangrijk is? Wil jij je inzetten om bewoners, ondanks hun leeftijd en eventuele beperkingen, zoveel als mogelijk regie te laten houden op hun eigen leven? Dan is Margaretha dé werkplek voor jou!  

Samen met een enthousiast team zorgverleners zetten we ons dagelijks in voor de oudere zorgvrager. Multidisciplinair kijken we naar wat onze bewoners zelf kunnen, hoe wij het sociaal netwerk van onze bewoners in kunnen zetten en waar professionele hulp noodzakelijk is.  

Bij ons ben je verzekerd van een diverse baan, voldoende uitdaging en collega’s waarop je kunt bouwen. Binnen ons team is jouw frisse blik heel welkom. 


Wat ga je doen?
Als Verzorgende IG (contactverzorgende / EVV) ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse zorg voor onze bewoners en ben je in staat deze zorg kritisch te beoordelen en eventueel bij te stellen. Methodisch werken met evaluatiemomenten met de bewoner, het zorgteam en ons behandelteam zijn belangrijk om er zeker van te zijn dat iedere bewoner de best passende zorg krijgt. Je draait dus niet zomaar een route af, maar observeert de bewoner en je bent alert op mogelijke veranderingen in zorgbehoefte.

Communicatie met de bewoner, de naasten van de bewoners en je collega’s is van essentieel belang om je werk goed uit te voeren. Het op de hoogte houden van de naasten van bewoners over keuzes die gemaakt kunnen worden/moeten worden is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk.

Je kunt zorgplannen opstellen, evalueren en waar nodig bijstellen in overleg met je bewoners en in samenwerking met je collega’s.  

Kortom: een gevarieerde baan waarin jij je enorm kunt ontwikkelen!


Waar ga je werken?
Je gaat werken in Margaretha Kampen. Het huis ligt op een prachtige locatie aan de Burgwal, in het centrum van de stad. Margaretha biedt zorg aan ouderen die zo volledig mogelijk zelfstandig wonen maar meer zorg nodig hebben dan voorheen en aan ouderen met verpleeghuiszorg. Je wordt ingezet op afdeling Stadsbrug (team 3).   


Wie ben jij?
Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt goed omgaan met onverwachte situaties die je in de zorg tegenkomt. Hierin maak je zelfstandig beslissingen en schakel je op tijd de juiste hulp in. Collega’s kunnen op je rekenen. Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en hebt snel een helder beeld van de zorgvraag. Binnen IJsselheem zijn we volop in beweging en vinden we de zelfredzaamheid van de bewoners erg belangrijk, we werken eraan dat de eigen regie van de bewoners gewaarborgd blijft. We gaan er dan ook vanuit dat jij het leuk vindt om je collega’s en de bewoners hierin te ondersteunen. 

Verder beschik je over: 

  • een diploma Verzorgende IG, VIG/MMZ; 
  • ervaring in de zorg, bij voorkeur in de ouderenzorg;
  • ervaring als contactverzorgende is een pré;
  • flexibele inzetbaarheid op de verschillende diensten. 

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Wat krijg je van ons?

Kies je voor IJsselheem, dan krijg je naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog: 

  • een contract voor onbepaalde tijd bij IJsselheem voor ca. 20 - 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar en in overleg); 
  • salaris tussen € 16,26 en € 22,45 bruto per uur o.b.v. 36 uur (FWG 40 CAO VVT); 
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november); 
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement; 
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in