+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Stage: Junior Accountmanager (MBO) Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Zoek je een spannende stage in accountmanagement? Bij Bureau Klantcontact hebben we een geweldige kans voor een enthousiaste stagiair. Je werkt met ons team aan het vinden van de juiste mensen voor verschillende banen. Ook help je mee met het contact houden met bedrijven. Je leert veel over sales en krijgt de kans om te groeien in ons bedrijf. We bieden een leuke werkomgeving en goede begeleiding. Plus, na je stage zijn er kansen om door te groeien. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de richting van accountmanagement? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons team komt verrijken. Lees verder voor meer informatie!

Over ons
Bureau Klantcontact is een recruimentbureau die sollicitanten en werkgevers in de klantcontactbranche met elkaar verbind. We zijn recruitmentpartner voor verschillende bedrijven in Nederland, waaronder Ziggo, Albert Heijn, Oxxio en Eneco. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kampen, maar we recruiten door heel Nederland.

De functie
Als stagiair accountmanager ben je betrokken bij de recruitment- en sales processen van onze groeiende onderneming. Je werkt samen met ons ervaren team om kandidaten te werven, kennismakingsgesprekken te voeren en contact te onderhouden met onze opdrachtgevers. Daarnaast help je mee met het werven van nieuwe potentiële werknemers- en gevers. Je krijgt de kans om mee te denken over strategieën om ons kladbestand te laten groeien en onze dienstverlening te verbeteren.

Wat we zoeken
We zoeken een communicatief vaardige stagiair met een passie voor sales- en recruitment. Je bent spontaan en sociaal en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Affiniteit met sales en klantrelatiebeheer is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk, en bent woonachtig in de omgeving van Kampen. Je volgt een MBO-opleiding in de richting van sales, accountmanagement of een vergelijkbare studie.

Wat bieden wij
Als stagiaire accountmanager krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een jong, professioneel bedrijf met een informele werksfeer. Je wordt begeleid door een ervaren accountmanager en krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen tijdens je stage. Naast een stagevergoeding, bieden we de mogelijkheid voor doorgroei binnen onze organisatie nadat je stage is afgerond.

Stagevergoeding
De stagevergoeding bedraagt €200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is exclusief eventuele reiskosten.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze stageplek? Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik op de sollicitatie-button op deze pagina om direct te solliciteren. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Fleur Groot Hulze (Recruiter) via e-mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.) of bel . Je kunt ook via WhatsApp solliciteren op dit nummer. We streven ernaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen na ontvangst van je sollicitatie. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in