+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Leerling Verzorgende IG (BBL) Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IJsselheem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In onze zorgorganisatie krijg je de kans om te leren en werken in de BBL Verzorgende IG opleiding. Je gaat direct aan de slag, zowel op locatie als met studie. Je werkt met verschillende groepen, wat je helpt te ontdekken wat het beste bij je past. Je krijgt salaris en je opleiding wordt betaald. Na het behalen van je diploma wacht mogelijk een vast contract. Ook kun je rekenen op extra s zoals een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij in de zorg werken maar heb je nog geen passend diploma? Wij zijn op zoek naar jou! 
Tijdens ons maatwerktraject voor de BBL Verzorgende IG opleiding leer én werk je tegelijkertijd. In september 2024 start weer een nieuwe groep!  


Wat ga je doen?
Je gaat als collega in opleiding (CIO) aan de slag voor de Verzorgende IG (VIG) opleiding. Jouw werk staat in het teken van onze bewoners en cliënten. Je werkt op minimaal twee verschillende locaties van IJsselheem. Zo hopen we dat je een duidelijker beeld krijgt van de diverse doelgroepen én kun je ontdekken wat echt bij jou past! 


Waar ga je werken?
Via dit traject ga je vanaf dag één werken en leren combineren. De opleiding wordt verzorgd door Deltion College, waarbij je één dag per week les volgt op een locatie van IJsselheem. Daarnaast werk je minimaal 16 uur per week op een leerwerkplek. Doordat de werkzaamheden worden afgestemd op je leerproces, kun je de kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen.  

Naast de lesdag en het werken in de praktijk als CIO, besteed je ongeveer een dag per week aan thuisstudie. Tijdens de opleiding ontvang je salaris voor je gewerkte uren, bovendien worden je opleidingsuren vergoed conform CAO VVT (5,5 uur per week). Je wordt begeleid door je werkbegeleider, docenten van Deltion College en een mentor van IJsselheem. Dit maatwerktraject duurt maximaal 2 jaar. Dit is afhankelijk van je vooropleiding en je eigen leerproces.

Wil je alvast werkervaring opdoen in de zorg? We bieden verschillende mogelijkheden om in de zomerperiode bij ons aan het werk te gaan.


Wie ben jij?
Of je nou bent gestopt met een opleiding, een carrièreswitch maakt of terugkeert in het vakgebied: jij hebt passie voor de ouderenzorg.  

Daarnaast wil jij vanuit een enthousiaste en lerende houding je graag verder ontwikkelen. Je bent bereid om hierin te investeren. 
Ook ben je flexibel ingesteld qua werkzaamheden en werktijden: je kan worden ingezet op alle dagen van de week, op dag-, avond- en nachtdiensten 
Je bent bereid om gedurende je opleiding voor minimaal twee verschillende locaties van IJsselheem te werken 

Kortom je bent flexibel, leergierig en gemotiveerd om weer een opleiding te volgen en die tot een succes te maken! 

Vooropleiding 
Je hebt een vmbo-opleiding (BBL, KBL of TL) of een mbo-opleiding niveau 2, 3 of 4 (richting maakt niet uit). 

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. 


Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem, dan krijg je, naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen, én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen ook nog:

  • een contract voor minimaal 22 uur per week. Meer uren zijn bespreekbaar; 
  • salaris conform de nieuwe CAO-VVT; 
  • IJsselheem betaalt je opleiding. De opleiding wordt verzorgd door het Deltion College; 
  • na het behalen van je diploma bieden we je een contract voor onbepaalde tijd, waarbij je wordt ingeschaald in functiegroep 35 van de CAO-VVT; 
  • je gaat werken in een professionele organisatie, met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen; 
  • je kunt rekenen op een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling en werkkostenregeling; 

Inloopbijeenkomsten 
Wil je meer informatie over de opleiding, IJsselheem of gewoon even sfeer proeven? Wij organiseren diverse inloopbijeenkomsten:

  • dinsdagmiddag 9 april van 15.00 - 16.30 uur op locatie Myosotis in Kampen
  • donderdagmorgen 18 april van 10.00-11.30 uur op locatie de Bongerd in Hattem
  • maandagavond 22 april van 18.30-20.00 uur op locatie Nieuwe Haven in Zwolle

Deze bijeenkomsten geven je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze collega’s van Werving & Selectie en Opleiding tot Ontwikkeling. Ook is onze “ervaringsdeskundige” aanwezig. Dit is iemand die op dit moment de opleiding BBL-VIG doet. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in