+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Projectbeheerser versnelling woningbouw Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de ambitieuze woningbouwplannen van de gemeente Kampen als ervaren projectbeheerser. Deze rol vraagt om inzicht, sturing en verbetering van projectmatig werken. Werk samen met een dynamisch team aan het versterken van de projectbeheersingskwaliteit en geef advies over planning, risico s en kwaliteit. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De gemeente Kampen wil de komende 10 jaar ruim 4000 woningen bouwen. Ruim 3600 hiervan worden gerealiseerd in de grootschalige gebiedsontwikkeling Reevedelta. De overige woningen worden in meerdere middelgrote en kleinere projecten gerealiseerd in (binnenstedelijk) Kampen en de omliggende kernen.

De komende 10 jaar moet de jaarlijkse woningbouwproductie worden verhoogd van 250 naar 400 woningen. Deze ambitieuze doelstelling vraagt om een goed inzicht in en sturing op de planning, risico’s en kwaliteit. De afdeling projecten is daarnaast bezig met een verbetertraject voor het versterken van het projectmatig werken. Een van de doelen is het versterken van de projectbeheersingskwaliteit. Naast het in kaart brengen van alle(planologische) stappen en risico’s per project vraagt dit vooral ook bewustwording, begeleiding en ondersteuning van projectleiders in het beheersen van de projecten.

De programmaorganisatie zoekt daarom een ervaren projectbeheerser woningbouw en complexe gebiedsontwikkelingen die zowel meewerk aan de beheersing van de concrete projecten, maar (vooral) ook bewezen in staat is om bij te dragen aan een organisatie en cultuur waarin het opstellen, onderhouden en sturen op de beheersingsaspecten planning, risico’s en kwaliteit dagelijkse gang van zaken is. Jij geeft samen met de manager programmabeheersing en de projectcontroller, gevraagd en ongevraagd advies over de beheeraspecten.


Functie eisen
  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectbeheerser in een overheidsomgeving
  • Ruime ervaring als projectbeheerser in een overheidsomgeving
  • Ervaring met planningssoftware als MS Project of P4WEB
  • Je hebt kennis van of ervaring met ruimtelijke planningsmethodieken, risicomanagement en kwaliteitsmanagement
  • Je hebt ervaring in het opstellen van projectplanningen voor woningbouwlocaties (in verschillende ontwikkelstadia) en integrale gebiedsontwikkelingen in een gemeentelijke omgeving
  • Ervaring met het begeleiden van risicosessies en het opstellen en beheersen van risicodossiers
  • Ervaring met document- en kwaliteitsmanagement in projecten en het ondersteunen van projectleiders en projectondersteuners hierin

Werk je als zzp'er en wil je graag als projectbeheerser versnelling woningbouw aan de slag bij de gemeente Kampen via Maandag? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

Kampen is een gemeente die volop in ontwikkeling is en groeit. Het is hier goed wonen, werken en verblijven met een mooie balans tussen gebouwen, groen en water. Tegelijk staan we voor grote opgaven: dat iedereen kansrijk opgroeit en meedoet, het versnellen van de woningbouw, de transitie van economie en landbouw, bereikbaarheid en de energietransitie.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectbeheerser versnelling woningbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in