+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist ggz ouderenzorg Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als klinische en/of ambulante behandelaar werken in de ouderen ggz. Je vak als VS in de volle breedte uitoefenen op het gebied van somatiek, psychiatrie en het sociale domein.


Jouw nieuwe baan

Je werkt binnen de zorgeenheid van deze ggz-instelling die zich focust op de cliëntgroep ouderen. Waarom? Jij bent namelijk deskundig in wat vaak voorkomt bij ouderen: meerdere aandoeningen tegelijk die elkaar én het ontstaan en verloop van psychiatrische stoornissen beïnvloeden.

Veelzijdigheid van somatiek, psychiatrie en het sociale domein Deze eenheid behandelt en begeleidt cliënten van 65 jaar en ouder met een complexe combinatie van lichamelijke, psychologische en sociale problematiek. De verschillende vormen van zorg variëren van intensieve begeleiding thuis tot klinische behandeling, dagbehandeling en dagbesteding.

De kliniek zet in op terugkeer naar huis of een verblijf in een verpleeghuis of beschermd wonen. Er wordt gewerkt met modules op het gebied van behandeling, dagbesteding en beweging. Ook biedt men tijdelijke somatische zorg aan cliënten van andere afdelingen. Het ambulante team richt zich op behandeling van cliënten in hun thuissituatie. Hier kan een klinische opname wel deel van uitmaken. Kort als het kan. Langer als het zinvol is.

Wat ga jij doen?

  • Verantwoordelijkheid dragen voor de geboden (medische) behandeling.

  • Diagnoses stellen en zorgen dat de behandeling de onderliggende problematiek effectief aanpakt en het herstelproces bevordert.

  • Deelnemen (eventueel) aan de crisisdienst. Na overleg en dus in samenspraak.

  • Bijdragen aan een verdere optimalisatie van de zorgkwaliteit.

Jij bent een aanwinst voor dit team wanneer je het vormgeven van een professioneel leerklimaat voor alle disciplines als een uitdaging ziet. Daarvoor is het nodig dat je een teamspeler bent, van aanpakken houdt en je kritisch naar je eigen leerproces kijkt. In je dagelijkse activiteiten werk je multidisciplinair samen met onder andere sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, gz-psychologen, verpleegkundig specialisten, maatschappelijk werkers en artsen in opleiding.


Jouw nieuwe werkplek

Een ggz-instelling in een prachtige leef- en werkomgeving, met de Zeeuwse kust binnen handbereik. Deze organisatie is zo groot dat je er veel kunt halen, maar klein genoeg om elkaar te kennen.

In de regio Zeeuws-Vlaanderen biedt deze ggz-instelling ambulante, poliklinische en intensieve thuisbehandeling. Haar zorgaanbod is altijd gericht op herstel. De weg naar herstel wordt beschouwd als een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener. De cliënt wordt gezien als expert van diens eigen leven. De zorgprofessionals maken graag gebruik van de eigen deskundigheid van de cliënt.

Naast het bieden van directe zorg, is er een actieve rol in onderzoek, opleiding en innovatie binnen de geestelijke gezondheidszorg. In deze platte en laagdrempelige organisatie heerst een gastvrije sfeer. De lijnen zijn kort en men gaat op een respectvolle wijze met elkaar om. Deze werkgever streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.


Wat breng je mee?

Jij voelt je aangesproken als men spreekt over ‘generalistische specialisten’ die goed zijn in de diagnostiek en behandeling van complexe aspecifieke problematiek. Jij bent een regie-of behandelaar die niet terugdeinst voor innovatief denken. Jouw visie sluit aan op de visie van deze ggz-organisatie waarin cliënten een behandeling krijgen die ondersteunend is aan hun herstel en bijdraagt aan (het herwinnen van) de eigen regie. Als teamspeler hecht je veel belang aan goede communicatie. Onze multidisciplinaire teams zijn klein en flexibel; mensen kunnen elkaar vervangen wanneer en daar waar het nodig is. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de diverse hulpvragen van de cliënten, in de kliniek of elders.


Arbeidsvoorwaarden

Dit is een verpleegkundig specialist vacature voor minimaal 16 uur en maximaal 36 uur per week. Het is mogelijk om hier direct te starten. Zowel zzp’ers als kandidaten die liever in loondienst werken worden uitgenodigd op deze VS vacature te reageren. Als zzp’er kom je samen met deze ggz-instelling een uurtarief overeen. De duur van de zzp-opdracht is bespreekbaar.

Als je in loondienst werkt, is de cao ggz van toepassing op de functie. Naast de gangbare arbeidsvoorwaarden bevat het aanbod diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Wat je nog meer mag verwachten De Zeeuwse economie is sterk. Je toekomstige werkgever heeft goede relaties met de vele grote werkgevers in Zeeland en bemiddelt desgewenst graag om ook voor je mogelijke partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in