+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Junior) Technisch Applicatiebeheerder Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

MI Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

(Junior) Consultant – ICT & Zorg

Vacature – Katwijk aan Zee – Fulltime – MI Consultancy

Jouw uitdaging als Starter / Junior Consultant

Een meer afwisselende baan bestaat er niet en het zal jaren duren voordat je pas de gehele breedte van ons systeem hebt leren kennen. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden en je gaat je bij ons nooit vervelen. Hierbij een poging om je een indruk te geven van de functie. In één zin: Jouw doel is om jouw klanten én collega’s blij te maken. Dit doe je o.a. door klanten te adviseren en te helpen:

- implementeren van ons systeem

- adviseren over het hoe ze het systeem beter kunnen gebruiken

- financiële processen te optimaliseren

- patiënten-workflow te stroomlijnen

- hun backoffice optimaal te laten functioneren

- moeilijke vragen die bij hun helpdesk binnenkomen te beantwoorden.

Verder ben je betrokken bij de verkoop en ga je als adviseur mee naar presentaties bij (potentiële) klanten. Je verzorgt ook klanttrainingen. En op administratief gebied zorg je voor benodigde documentatie en dossieropbouw en houd je de release-notes in de gaten. Intern heb je veel contact met de Product Owner.



Gevraagd

De ideale ICT Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

Je hebt het liefst een hbo- of wo-diploma (ICT of soortgelijk). Werkervaring is geen vereiste, dus als starter / junior op de arbeidsmarkt mag je zeker ook solliciteren. Kennis van SQL en diverse Windowssystemen is in ieder geval wel een vereiste.

Originele vacature:

Solliciteren:

Of CV Uploaden:

Of Mailen: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: )



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Aangeboden

Je komt werken bij een leuke mkb’er met korte lijnen waar we weinig verloop kennen en creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We organiseren 4x per jaar een bedrijfsuitje en zijn al op vele bijzondere plekken over de gehele wereld geweest. Elke vrijdagmiddag hebben we een borrel met zelfgemaakte kip en spelen we een potje tafelvoetbal.

We hebben uiteraard ook oog voor de gezondheid van onze medewerkers. Daarom staat hier altijd vers fruit en lunch klaar en richten we jouw werkplek ergonomisch in. Aan genoeg beweging hebben we ook gedacht. Je kunt je uitleven met (tafel)voetballen en tafeltennissen én we doen elke dag een frisse lunchloop!

Praktisch: Het salaris voor een starter is zo’n € 2.800. Indien je al ervaring hebt, dan is jouw salaris uiteraard hoger. Het is (bij goed functioneren) mogelijk om snel een loonsverhoging te krijgen en door te groeien naar Technisch Consultant. Verder bieden we je na een kalenderjaar dienstverband een 13e maand bonusregeling, een interessante pensioensregeling en mag je opleidingen volgen op onze kosten. Ook betalen we jouw internetabonnement voor thuis, vergoeden wij je mobiele telefoonabonnement en bij veel reizen naar klanten is een auto (Tesla) bespreekbaar.

Je kunt kiezen of je 32, 36 of 40 uur wilt werken. Qua werktijden zijn we flexibel en vragen je om tenminste 50% van je werktijd op kantoor te zijn. Qua werktijden zijn we flexibel.


Sollicitatieprocedure

Toelichting sollicitatieproces

  1. Solliciteren? Stuur je cv naar Matthijs van der Pol van MVP Solutions. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Matthijs.

Of CV Uploaden:

Of Mailen: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: )

- Een motivatie- / sollicitatiebrief is niet verplicht. Wil je echter wat toelichten op je cv? Stuur hem dan juist wel op.

- Heb je behoefte aan een (video)call om je sollicitatie toe te lichten? Dat kan via bijv. via WhatsApp of FaceTime: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: ). Wil je wel eerst jouw cv sturen?

  1. Reactie binnen 2 werkdagen
  2. Online een aantal aanvullende vragen beantwoorden (vervanging van de motivatiebrief). Dit zijn gerichte vragen om een beter beeld te krijgen bij jou als persoon, jouw vaardigheden en ervaring t.o.v. de vacature.
  3. Op gesprek bij MI Consultancy
  4. Op contract bij MI Consultancy

Overzicht vacature

Functietitel: (Junior) Technisch Applicatiebeheerder

Categorie: ICT / IT / Applicatiebeheer

Adresgegevens: Rogstraat 2, 2224 TW Katwijk aan Zee

Plaatsingsdatum: 2 augustus 2023

Dienstverband: Fulltime

Bedrijfstype: ICT, Software, Zorg

Bedrijfsnaam: MI Consultancy

Dienstverband: Tijdelijk contract (tijdelijk met uitzicht op onbepaalde tijd)

Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring

Vacature ID: MIconsultancy2

Looptijd / Einddatum sollicitatieproces: 2 oktober 2023 (Dit is een maximum einddatum. Het kan zijn dat de vacature al eerder vervuld is).



Bedrijfsomschrijving

Over MI Consultancy
Wij zijn MI Consultancy (opgericht in 1992) en hebben een ervaren en actief team waarmee we werken voor zorginstellingen door heel Nederland: van grote ziekenhuizen tot gespecialiseerde zorgbehandelcentra. Dagelijks maken duizenden zorgprofessionals gebruik van onze medische automatisering. In 2013 introduceerden wij het nieuwe zorginformatiesysteem Neo ZIS|EPD: een compleet en uitermate gebruiksvriendelijk ziekenhuisinformatiesysteem, dat veel meer is dan een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), ontwikkeld in samenwerking met onze klanten. We werken met een hecht team van 25 medewerkers en zijn groeiende.
www.miconsultancy.com
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in