+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Katwijk (ZH).

Monteur buitendienst machines en installaties Katwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Machinefabriek Van Rijn

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Oplossingen bedenken voor kleine machines vanaf € 1.000 tot complete geautomatiseerde productielijnen van € 1 miljoen. Bij Machinefabriek van Rijn in Katwijk ga jij op pad naar onze klanten. In Nederland en soms ook in het buitenland. Dé uitdaging voor een monteur zoals jij toch?

Jij maakt het waar
Elke vrijdag weet jij de planning van de volgende week. Zo weet jij, als er geen bijzonderheden zijn, welke klanten je bezoekt. Wel zo lekker. Bij de klant heb je verschillende taken. Van het installeren van een machine of een nieuwe lijn tot het onderhouden van bestaande lijnen. Jij weet wat je doet. Is er iets wat je moet maken? Ook dat kan en rijd je terug naar de fabriek om dit te doen.
Soms heb je één klant en de andere keer stap je in je bus naar de volgende klus. Kortom, jij zet je in voor:
  • het onderhoud van de machines en installaties van onze klanten.
  • het installeren van machines.
  • storingen.
  • verschillende projecten.
  • het onderhouden van contact met de operators bij de klant.
Eén keer in de acht weken loop je storingsdienst. Dit is van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 22.00 uur en op zondag van 07.00 tot 22.00 uur. Je staat stand-by en kan gebeld worden.
En niet onbelangrijk: het kan voorkomen zo’n één à twee keer per jaar dat je naar het buitenland moet of verder bij Katwijk vandaan. Wij regelen de overnachting als dat nodig is.

Machinefabriek Van Rijn gaat (inter)nationaal
Zeg je transport- en afvulsystemen dan zeg je Machinefabriek Van Rijn. Sinds 1963 is dit bedrijf dé innovatieve leverancier op dit gebied. Machines en installaties worden door ons op maat gemaakt voor de visserij, bloemenindustrie, chemie, voedselindustrie en nog veel meer. Met projecten in de speciaal machinebouw zoals het vullen en sluiten van emmers, hygiënische transport systemen, productielijnen en/of het automatiseren van productieprocessen gaan wij voor het beste resultaat voor de klant. En dat doen we met 35 vakmensen die staan te popelen om de machine gelet op de wensen en eisen van de klant te ontwerpen en fabriceren in onze eigen fabriek in Katwijk. En natuurlijk helpen we ook met het onderhouden van onze machines, een breed pakket dus. En dit doen we in Nederland, én steeds meer internationaal.

Met acht collega’s vorm jij het team van monteurs in de buitendienst. Soms heb je klussen alleen en andere keren samen met collega’s. Ook ben je in de fabriek bij de binnendienst te vinden. Jij ziet dus al jouw collega’s regelmatig. Wie weet sluit jij wel lekker aan bij de vrijmibo of een ander uitje zoals een bezoek aan een kookstudio, boerengolf, simracen of een rondvaart in Amsterdam.

Gevraagd

Dit voeg jij toe aan Machinefabriek Van Rijn
Een sociaal persoon, zo kunnen wij jou omschrijven. Jij kunt goed communiceren met de klant en ook met jouw collega’s. Bij de klant stel jij je representatief op en denk je in oplossingen met een grote dosis creativiteit. Je herkent de installaties en weet wat je te doen staat bij problemen. Heb je even de handleiding nodig? Geen punt. De machines van Van Rijn hebben een QR-code zodat je zo de handleiding paraat hebt. Zo kun je alsnog jouw zelfstandigheid voortzetten en als je toch hulp nodig hebt, vraag je dat aan je collega’s. Ook heb jij:
  • minimaal een mbo 4-diploma.
  • verstand van elektra, pneumatiek en lassen (RSV).
  • zin om aan de slag te gaan met besturingstechniek, mechatronica en elektrisch schakelen. Iets elektrisch aansluiten krijg jij energie van.
  • bij voorkeur ervaring met het analyseren van HMI-storingen.
Jouw verdiensten
Natuurlijk wordt al jouw representativiteit, zelfstandigheid en harde werken beloond door Machinefabriek Van Rijn. Daarom bieden wij jou:
  • een salaris tussen de € 2.900 en € 4.200,- op basis van 40 uur.
  • 25 vakantiedagen.
  • 13 atv-dagen.
  • een fietsplan.
  • een pensioenregeling bij pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).
  • de mogelijkheid om diverse cursussen te volgen.


Aanbod

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Cris Klaris (Algemeen Directeur) op nummer 071-4020700. Website:


Trefwoorden: monteur buitendienst machines en installaties, vacature monteur buitendienst, monteur buitendienst vacatures, technisch monteur buitendienst, monteur, techniek, service monteur, engineer, machinefabriek, productielijnen, machinebouw, wtb, werktuigbouwkunde, elektra, pneumatiek, lassen, zuid-holland, leiden, voorhout, sassenheim, rijnsburg, katwijk

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving

Machinefabriek Van Rijn gaat (inter)nationaalZeg je transport- en afvulsystemen dan zeg je Machinefabriek Van Rijn. Sinds 1963 is dit bedrijf dé innovatieve leverancier op dit gebied. Machines en installaties worden door ons op maat gemaakt voor de visserij, bloemenindustrie, chemie, voedselindustrie en nog veel meer. Met projecten in de speciaal machinebouw zoals het vullen en sluiten van emmers, hygiënische transport systemen, productielijnen en/of het automatiseren van productieprocessen gaan wij voor het beste resultaat voor de klant. En dat doen we met 35 vakmensen die staan te popelen om de machine gelet op de wensen en eisen van de klant te ontwerpen en fabriceren in onze eigen fabriek in Katwijk. En natuurlijk helpen we ook met het onderhouden van onze machines, een breed pakket dus. En dit doen we in Nederland, én steeds meer internationaal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in