+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.

Gemeentejurist (IGOM) Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.953 - € 6.246 p/m

Vacature in het kort

Als Gemeentejurist bij de afdeling Algemene en Juridische Zaken speel je een cruciale rol als juridisch adviseur binnen een omgeving. Je behandelt een breed scala aan juridische kwesties en biedt ondersteuning aan diverse projecten. Een uniek aspect van deze rol is de mogelijkheid voor zzp'ers om ook te solliciteren. Ontdek de voordelen van werken bij Maandag(R), waar flexibele zekerheid, ontwikkeling en de kans om bij verschillende opdrachtgevers te werken centraal staan. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor de afdeling Algemene en Juridische Zaken van de gemeente Kerkrade zijn we op zoek naar een Gemeentejurist. Als Gemeentejurist ben je de belangrijkste adviseur voor collega's, het management en het bestuur op juridisch gebied. Je behandelt een breed scala aan kwesties op het gebied van civiel recht, bestuursrecht en gemeenterecht, naast andere juridische taken. Je dagelijkse werkzaamheden omvatten het beoordelen van verschillende contracten en overeenkomsten, het bieden van juridische ondersteuning aan lopende projecten, het helder en begrijpelijk uitleggen van complexe juridische vraagstukken, het adviseren over diverse juridische kwesties op het gebied van civiel recht en bestuursrecht, en het verlenen van incidentele bijstand bij bezwaar- en beroepsprocedures.

Zzp'ers worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.


Functie eisen

Als gemeentejurist dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent analytisch sterk en in staat om zelfstandig en gestructureerd te werken. Het vermogen om onafhankelijk tot een oordeel te komen is essentieel, waarbij je je richt op het vinden van oplossingen en resultaten, met oog voor de politieke en bestuurlijke context. Daarnaast ben je flexibel, sta je open voor verandering en innovatie, en neem je een proactieve houding aan.

Harde eisen:

  • Minimaal een afgeronde juridische hbo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met post-hbo- of academische opleiding(en) (Master Rechten).
  • Relevante stage- en/of werkervaring en kennis op het gebied van civiel recht, bestuursrecht en gemeenterecht, bij voorkeur opgedaan bij een gemeente.
Over het bedrijf

De gemeente Kerkrade is een groeiende organisatie die nauw verbonden is met haar omgeving. Door samen te werken met inwoners, partners en bedrijven, worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd. De gemeente streeft ernaar dat iedereen kan deelnemen aan de samenleving en moedigt het ondernemerschap van haar medewerkers en anderen aan. Kortom: in het streven van de gemeente wordt gezocht naar verbinding om elkaar te versterken en de dienstverlening te verbeteren; alles met het oog op het behalen van de gestelde doelen. "Viër zunt Kirchroa": versterken, verbinden, verbeteren.

Welkom bij de afdeling Algemene en Juridische Zaken, waar men zich zal vestigen.

De afdeling Algemene en Juridische Zaken bestaat uit een team van ongeveer 30 gemotiveerde professionals. Deze afdeling beslaat een breed scala aan taken, waaronder bestuursondersteuning, juridische zaken, inkoop en aanbesteding, verzekeringen en Eurode. Binnen dit team werkt men zelfstandig, maar staat men altijd klaar om elkaar te ondersteunen!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Gemeentejurist (IGOM) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in