+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klazienaveen.
Laad meer vacatures

Vakantie- en weekendhulp zorg Anloop en wijkzorg Schoonebeek (vanaf €13,78 bruto per uur) Klazienaveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tangenborgh

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 8 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Bus (D)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,78 p/u

Vacatureomschrijving

Volg jij een opleiding in de zorg? En wil je naast je studie ervaring opdoen en daarmee een prima salaris verdienen? Wil jij bijdragen aan een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen? Kom dan in de weekenden en/of vakanties werken bij Tangenborgh!

Volg jij een opleiding in de zorg tot verzorgende IG of verpleegkundige? Dan kun je bij ons aan de slag als vakantie- en weekendhulp zorg in woonzorglocatie De Anloop of in de wijkzorg in Schoonebeek. Een combinatie behoort ook tot de mogelijkheden. Buiten de vakanties gaat het om een contract van ongeveer 4-8 uur per week. In de vakanties kunnen we een contract aanbieden tussen de 16 en 24 uur per week. De duur van jouw overeenkomst en het aantal uren per week is in overleg. Naast de vakanties kun je ook in de weekenden bij ons aan de slag. Je bent dan voor een langere periode verzekerd van een bijbaan.

Woonzorglocatie De Anloop in Schoonbeek heeft zorgappartementen, maar ook inleun- en aanleunwoningen. In De Anloop bieden we dus een combinatie van WLZ-zorg en wijkzorg. Ook in de nabije omgeving van De Anloop bieden we wijkzorg. In dit team werk je verschillende diensten. Het is een pre als je al stage ervaring hebt opgedaan. Na een uitgebreid inwerkprogramma ga je zelfstandig aan de slag. Er is altijd een collega in de buurt op wie je kan terugvallen. Ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dat mooi meegenomen. Heb je geen rijbewijs dan is dat geen probleem.

Collega: ‘’In de wijk in Schoonebeek werken we met een klein team. Het gaat om niet zo complexe zorg. In De Anloop werken we met een groter team, gemêleerd qua samenstelling en leeftijd. In De Anloop hebben wij een leuk contact met de bewoners. We verlenen zorg aan verschillende doelgroepen (WLZ, wijkzorg, PG). En in De Anloop wordt een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden’’.

Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris op basis van cao vvt (vanaf € 13,78 bruto per uur). Ervaren zorgprofessionals worden je collega’s die jou helpen bij je ontwikkeling. Ook kun je gebruik maken van ons Skillslab en krijg je toegang tot de digitale Tangenborgh academie.

We kunnen ons voorstellen dat je naast alle opdrachten van school en stages geen tijd hebt om een motivatiebrief te schrijven. Heb je interesse? Deel je cv met ons via het sollicitatieformulier en we nemen contact met je op.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in