+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Klundert.
Laad meer vacatures

Storingsmonteur Klundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SCHÜTZ (Benelux)

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 30 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature Storingsmonteur

Pas jij in een flexibel, collegiaal en enthousiast team van techneuten die uitermate gedreven en gepassioneerd zijn wanneer het over techniek gaat? Krijg jij er energie van om samen met het team te voorkomen dat de productie stil komt te liggen? Wil jij jouw technisch inzicht gebruiken voor het correctieve en het preventieve onderhoud aan ons machinepark? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie van monteur in de 5-ploegendienst bij SCHÜTZ Benelux in Klundert (Moerdijk) ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen aan onze hoogwaardige machines en installaties met behulp van jouw inzicht, ervaring, tekeningen en technische informatie. Hierbij kom jij in aanraking met alle facetten van techniek, zoals hydraulica, pneumatica, PLC techniek en meet- en regeltechniek. Om deze storingen op te lossen zijn alle middelen voorhanden om dit mogelijk te maken.

Jij komt te werken in het Maintenance Team / Technische dienst. Het team bestaat uit collega's in verschillende functies, waaronder Werkvoorbereiders, Optimalisatie specialisten en niet te vergeten andere monteurs. In de functie van Storingsmonteur rapporteer je aan de Teamleider Technische Dienst.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
  • Lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan machines en installaties;
  • Verrichten van periodiek en preventief onderhoud;
  • Verwerken van opdrachten aan de hand van werkorders;
  • Administratieve verwerking en documentatie;
  • Proactief deelnemen aan veiligheid-, gezondheid- en milieuinstructies en toolbox-meetings;
  • Uitvoeren van modificaties om de machines verder te optimaliseren.


Gevraagd

Wat breng je mee:
  • Jij hebt een (technische) MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde of je bent bereid jezelf hierin te ontwikkelen;
  • Jij werkt proactief en probleemoplossend;
  • Jij bent een flexibele teamplayer;
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
  • Jij bent in het bezit van je BHV of bent bereid om deze te behalen.


Aanbod

Wat wij jou bieden:
Als medewerker bij SCHÜTZ (Benelux) B.V. bieden wij jou een uitdagende functie
met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, bonusregeling en fruit op het werk. Jij komt terecht in een omgeving met fijne collega's en een prettige werksfeer. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze collega's altijd beschikken over de juiste (veiligheids)certificaten en dat zij zich blijven ontwikkelen. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling. SCHÜTZ (Benelux)
B.V. kenmerkt zich door een transparante bedrijfscultuur waar men graag de handen uit de mouwen steekt. Onze kernwaarden als team zijn veiligheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Solliciteren
Vragen over de functie? Neem voor meer info contact op met Serge Fafié (Maintenance Manager) via 0168-334618. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Daphne de Bruijn (HR-adviseur) via 0168-334665.

Wil jij onderdeel uitmaken van het SCHÜTZ team? Jouw cv en sollicitatiebrief zien wij graag tegemoet via: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Meer informatie over Schütz Benelux is vinden op:

Over SCHÜTZ Benelux
SCHÜTZ is sinds 1958 een wereldwijd marktleider in hoogwaardige verpakkingssystemen voor het transport van vaste en vloeibare stoffen. SCHÜTZ (Benelux) B.V. is sinds 2007 gevestigd in Klundert, nabij Moerdijk. Samen met meer dan 200 toegewijde collega's produceren wij iedere dag op onze locatie de meest hoogwaardige en innovatieve IBC's, stalen vaten en PE-vaten.

Sinds de oprichting meer dan 60 jaar geleden, is ons familiebedrijf SCHÜTZ voortdurend gegroeid – wereldwijd. Inmiddels werken ruim 7.000 medewerkers op 55 locaties in de bedrijfsonderdelen Packaging Systems, Energy Systems, Industrial Services en Composites. Het is diep in onze bedrijfsfilosofie verankerd om dingen zoveel mogelijk zelf te doen. Zo vervaardigt SCHÜTZ bijna alle hulpmiddelen, systemen en machines zelfstandig.

Duurzaamheid staat bij SCHÜTZ zeer hoog in het vaandel. Wij hebben altijd de gehele levenscyclus van onze verpakkingen afgestemd op maximale milieuvriendelijkheid. Naast het produceren van nieuwe IBC's, reconditioneert SCHÜTZ daarom gebruikte IBC's volgens de hoogste milieu- en veiligheidsnormen.

Uren

30 - 40 uur
34,9 uur (fulltime)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in