+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kollumerzwaag.
Laad meer vacatures

Timmerman Kollumerzwaag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

@WORK Personeelsdiensten

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je als timmerman aan verschillende projecten werkt, zoals renovaties en verbouwingen? In Noordoost-Friesland hebben we een leuke plek voor je. Je gaat aan de slag met het plaatsen van kozijnen, dakkapellen, en meer. Je kunt je creativiteit kwijt en werkt in een team van hardwerkende mensen. Plus, je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen met cursussen en sporten met korting. Dit is meer dan alleen een baan! Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die ervaren timmerman die overal een oplossing voor heeft? Werk je graag aan afwisselende renovatie- en verbouwingsprojecten en zie je een baan in Noordoost-Friesland bovendien helemaal zitten? Dan zou jij wel eens de timmerman kunnen zijn die wij zoeken! Benieuwd wat je bij deze opdrachtgever precies gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als timmerman ga je voornamelijk aan de slag bij verbouwingen en renovaties aan particuliere woningen en bedrijfspanden. Dit doe je veelal in de regio Noordoost-Friesland. Per project kunnen de werkzaamheden sterk uiteenlopen en dat is precies wat jouw baan zo leuk maakt. Zo ben je de ene keer bezig met het plaatsen van kozijnen, om daarna bijvoorbeeld aan de slag te gaan met het monteren van een dakkapel of gevelbekleding. Je plaatst trappen en schuifpuien, monteert plafonds en voert diverse andere (af)timmer- en montagewerkzaamheden uit. Tijdens de werkzaamheden werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Loopt het even vast? Dan ben jij de persoon die met een creatieve oplossing komt. Je kan je eigen initiatief dus goed kwijt in deze baan.

Wat krijg je?

  • Een fulltime functie voor langere tijd (bij wederzijds goed bevallen);
  • Salaris conform cao;
  • Wekelijkste betaling van je loon op de woensdag;
  • Mogelijkheden tot het behalen van diverse cursussen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over werkervaring als timmerman;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt een geldig VCA-bewijs of bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Je bent fysiek in goede conditie i.v.m. de zwaardere werkzaamheden.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf waarbij je aan de slag gaat is gevestigd in de omgeving van Kollum en is met name actief in de regio noordoost Friesland. De medewerkers van dit bedrijf zijn dagelijks te vinden bij zeer uiteenlopende projecten. Dit kan bijvoorbeeld een groot nieuwbouwproject zijn, maar ook een woning of bedrijfspand dat gerenoveerd wordt. Als timmerman ga je vooral met renovatie- en verbouwingsprojecten aan de slag, maar het kan ook voorkomen dat je bij een nieuwbouwklus wordt ingezet. Het team bestaat uit nuchtere, harde werkers uit de regio en er wordt samengewerkt met verschillende bedrijven.

Waarom@WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via@WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via@WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via@WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.



Aanbod

Voor meer informatie Neem voor meer info contact op met:
Miranda Riemersma · via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. · 0511-820282
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in