+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Koog aan de Zaan.

Process Operations Engineer Koog aan de Zaan

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie maak je deel uit van een team dat werkt aan het verbeteren van processen in een fabriek. Je leert snel door mee te doen aan verschillende projecten. Je gaat met verschillende productielijnen werken en samenwerken met verschillende afdelingen. Jouw ideeën en kennis zijn belangrijk voor het succes van de projecten. Je krijgt de kans om een team te leiden en te helpen groeien. Plus, je kunt genieten van gratis fruit voor een gezonde levensstijl. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Je zult in korte tijd kennismaken met diverse fysische- en chemische processen in de fabriek in Koog aan de Zaan. Niet alleen door een stevig introductieprogramma, maar ook door bij te dragen aan de projecten in de fabriek gaan wij er samen voor zorgen dat jij je snel eigen kan maken in onze fabriek.

Het betreft projecten gericht op procesoptimalisatie, verbetering van kwaliteit, het verlagen van kosten of het vernieuwen van het product portfolio. Van jou wordt verwacht dat je met initiatieven komt om projecten op te zetten, te motiveren, met een business case te onderbouwen en tot een goed einde te brengen.

In deze rol krijg je de kans om verschillende productielijnen te verkennen en ermee te werken, gebruikmakend van verschillende productietechnieken en samenwerkend met de interne afdelingen zoals Maintenance en Engineering. Jouw creativiteit en expertise zullen een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van processen en het supporten van collega’s.

Door je expertise te integreren en risico's effectief te beheren, speel je een cruciale rol bij het realiseren van onze projecten, het verzekeren van een succesvolle afronding en het afstemmen van de visie op het leveren van uitzonderlijke producten aan onze klanten.

Je zal direct aan de Operations Manager rapporteren, hiermee krijg je de kans om de toekomst van onze producten vorm te geven en een tastbare impact te hebben op de productie. Daarnaast krijg je de kans om een team te leiden en te coachen in hun ontwikkeling.


Over het bedrijf

Het bedrijf is een wereldwijde leverancier van ingrediënten en oplossingen in onder andere de voedingsmiddelen- en papierindustrie, en opereert vanuit meer dan 30 locaties over de gehele wereld. Door middel van grootschalige, efficiënte productiefaciliteiten, verwerken we grondstof in onderscheidende ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten en oplossingen voegen smaak, textuur, voedingsstoffen en verhoogde functionaliteit toe aan producten die door miljoenen mensen wereldwijd worden gebruikt of geconsumeerd.


Wat wij vragen
  • MBO-HBO opleiding richting procestechnologie, chemische technologie of een andere relevante studie richting
  • Werkervaring in de proces/voedingsmiddelen industrie
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en bent een echte teamplayer
  • Je krijgt energie van het coachen en supporten van een operationeel team
  • Beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
Wat wij bieden
  • Wij zijn een prachtig, internationaal productiebedrijf met een inspirerende ambitie: ‘Improving lives for generations’. Met onze ingrediënten dragen we bij aan gezonde voedingsmiddelen.
  • Een uitdagende functie binnen een informele werksfeer met veel werkplezier
  • Je begint met een jaarcontract met het uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed salaris op basis van 36 uur (minimaal €4.190 - maximaal €5.174- op fulltime basis)
  • 25 vakantiedagen en 26 ADV dagen
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.: opleidings- en doorgroeimogelijkheden, € 750 persoonlijk ontwikkelingsbudget, levensloop bijdrage, reiskostenvergoeding,  eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenregeling
  • En voor de gezonde lifestyle krijg je bij ons ook gratis fruit
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in