+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kornhorn.
Laad meer vacatures

Assistent Teamleider Technische Dienst Kornhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.276 - € 3.792 p/m

Vacature in het kort

Heb je een MBO-opleiding in Techniek afgerond en werkervaring op een technische dienst? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je machines onderhoudt met de focus op elektrotechniek? Dan is de rol van Assistent Teamleider Technische Dienst iets voor jou. Je wordt het eerste aanspreekpunt, doet onderhoud, reparaties en geeft leiding als de teamleider er niet is. Je zorgt ervoor dat alles goed en veilig werkt. Dit is je kans om in een team te werken dat belangrijk is voor de productie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een MBO opleiding richting Techniek afgerond? En heb je enige jaren werkervaring opgebouwd op een technische dienst van een productiebedrijf en ben je toe aan een volgende stap? Vind je het bovendien leuk om onderhoud te verrichten aan machines waarbij elektrotechniek centraal staat? Reageer dan snel wat wij zoeken per direct een Assistent Teamleider Technische Dienst!

Wat ga je doen?

De technische dienst is verantwoordelijk voor het in stand houden en optimaliseren van het deels geautomatiseerde machinepark en voorzieningen. Ze ondersteunt de productie door middel van het begeleiden van meer complexe productwisselingen. Als Assistent Teamleider Technische Dienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Daarnaast verricht je onderhouds-, reparatie en modificatiewerkzaamheden uit aan productie-installaties en apparatuur, zodanig dat een juiste en veilige werking wordt gewaarborgd. Bij afwezigheid van de teamleider geef je leiding aan de onderhoudsmonteurs en de medewerkers in de technische dienst.



Gevraagd

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je een afgeronde MBO opleiding op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde hebt. Daarnaast beschik je over een geldig VCA VOL certificaat of ben je bereid om deze te halen. Je hebt een ruime ervaring op een technische dienst van een productiebedrijf, enkele jaren leidinggevende ervaring en je hebt kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Daarnaast ben je analytisch, probleemoplossend en vooruitdenkend.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een arbeidsovereenkomst voor eerst een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever daarna;
  • Een intensieve begeleiding vanuit opdrachtgever en Werk en Vakmanschap;
  • Eventuele aanvullende cursussen door Werk en Vakmanschap betaald;
  • Salaris tussen de € 3.276,00 en € 3.792,00 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Reiskostenregeling;
  • Vakantiegeld 8,33% op jaarbasis o.b.v. een fulltime dienstverband.
Meer informatie over deze vacature? Of ben je enthousiast geworden en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Neem voor meer info contact op met Rieuwert Braaksma van Werk en Vakmanschap. Je kan hem bereiken via telefoon/WhatsApp: 06-57801823 en mail: 


Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
De Technische Dienst van dit bedrijf bestaat uit 3 ploegen van elk 4 personen. Daarnaast nog een flexibele schil waardoor er ongeveer 15 personen in werken. Elke ploeg heeft een elektricien en drie mechanische mensen. De technische dienst heeft een eigen werkplaats met veel en goed gereedschap. Iedereen heeft daarnaast zijn eigen werkplek, alles ziet er keurig verzorgd uit!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in