+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Hoofd Technische Dienst Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk in een bedrijf dat marktleider wil worden in Europa met de productie van garnalen. Als hoofd technische dienst leid je een team van technici en zorg je dat alles goed werkt. Je werkt samen met verschillende afdelingen en zorgt voor het plannen en verbeteren van het onderhoud. Je moet leiding kunnen geven, technisch zijn en goed kunnen praten met anderen. Veiligheid en hygiëne zijn ook belangrijk. Je werkt soms in het weekend. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie heeft zich volledig toegelegd op de productie van garanalen en geniet daarbij de leidende rol binnen West- Europa. Vanuit heel de wereld worden de garnalen geinmporteerd, verwerkt, klaargemaakt en vervolgens doorgezet naar grote winkel en horecabranches door heel West- Europa. De organisatie wil groeien en op termijn marktleider worden binnen heel Europa. Begonnen als een kleine familiebedrijf is men in staat gebleken de familiaire cultuur te behouden. Dit uit zich in langdurige werkverbanden, waarbij van medewerkers wordt verwacht mee te denken in de te varen koers en er veel ruimte is voor dialoog.

Als hoofd technische dienst ben jij verantwoordelijk voor een gedeelte van de technische dienst. Bovendien ben jij vervanger van de teamleider technische dienst bij afwezigheid. Deze bestaat uit een dertigtal medewerkers met ieder zijn eigen specialisatie en expertise. Als hoofd van de technische dienst geef jij leiding aan de technici die zich bezighouden met storingsdiensten, projecten en de optimalisatie van trajecten. Jij onderhoudt goede contacten met de productieleiding, werkvoorbereiding, projectleiding en engineering. Jij ziet toe op de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden, reparaties, wijzigen, uitbreiden en het uitvoeren van preventief onderhoud. Jij bent verantwoordelijk voor het indelen van de werkzaamheden en het uitgeven van werkopdrachten en ziet toe op de uitvoering hiervan. Jij doet voorstellen voor optimalisatietrajecten en verbetervoorstellen om het machinepark continu te verbeteren. Jij ziet toe op hygiëne, veiligheid en milieu en zorgt voor naleving van de voorschriften.


Functie eisen
  • Jij hebt ervaring binnen een leidinggevende rol of je bent bereid deze stap te zetten;
  • Jij hebt een afgerond opleiding op het MBO 4 met ruime werkervaring of je hebt een HBO opleiding in een technische richting;
  • Jij hebt een flexibele instelling en bent bereid tijdens onderhoudswerkzaamheden of projecten in het weekend te werken;
  • Jij bent bekend met de voedingsmiddelentechnologie en bent bereid je daarin te ontwikkelen;
  • Jij hebt een brede technische interesse;
  • Jij bent sociaal communicatief sterk en in staat de juiste mensen te mobiliseren;
  • Jij onderhoudt goede met je directe collega’s en de afdelingschef.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in