+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogezand.
Laad meer vacatures

Technische DIenst Monteur Hoogezand

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de functie van medewerker technische dienst is geen dag hetzelfde. Je werkt aan het verbeteren van processen en helpt bij het oplossen van storingen. Jouw ideeën zijn belangrijk. Je krijgt een goede start met leren over de fabriek en de processen. We zorgen voor een goede samenwerking en helpen je met je carrière in techniek. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als medewerker technische dienst bij deze opdrachtgever is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Als medewerker technische dienst ben je allround inzetbaar en denk je mee over verbeteringen in de bestaande processen. Je krijgt in jouw functie onder andere te maken met hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. De technische dienst verricht inspectie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en helpt bij het oplossen van storingen in het productieproces. Eén van onze doelstellingen is het verbeteren van de processen, dus je krijgt ook alle ruimte voor het inbrengen van jouw ideeën. 


Ben jij het?

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een collega met een technische achtergrond. Je hebt ervaring met de verschillende technieken en daarnaast ben je niet bang om zelf op onderzoek uit te gaan. Je bent iemand die vooruit kijkt en meedenkt met de organisatie. Verder vinden we het volgende belangrijk: -         Een technische opleiding; -         Het liefst minimaal 2 jaar werkervaring; -         VCA en NEN 3140 certificaten (of bereid om deze te behalen); -         Je spreekt de Nederlandse taal goed; -         Je bent bereid om consignatiediensten te draaien. Ben jij niet in het bezit van een diploma, maar heb je wel de technische werkervaring om dit te kunnen compenseren? Ook dan komen we graag met je in contact. 


Wat wij bieden

Als je bij ons als medewerker technische dienst begint, dan krijg je een gedegen inwerkperiode. Je leert de fabriek goed kennen, zodat je gevoel krijgt bij hoe de processen werken binnen de organisatie. Verder bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden: -         40 uur per week -         11,5 ADV dagen op jaarbasis; -         Een bruto maandsalaris tussen de € 2500 en € 3500; . -         Reiskostenvergoeding van € 0,21 (vanaf 10 km); -         Vergoeding voor een Fitness abonnement; -         De mogelijkheid voor opleidingen en trainingen; -         We hanteren de CAO Kunststof en Rubberindustrie.


Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in